Het instellen van de standaard muziek-apps in iOS 14.5 is per slot van rekening niets

Een illustratie van een artikel met de titel Spotify instellen als de standaardmuziek-app in iOS 14.5 is tenslotte geen functie

Foto​ Caitlin McGarry / Gizmodo

Wat een van de meest opwindende functies in iOS 14.5 lijkt te zijn, blijkt iets anders te presteren dan het oorspronkelijk leek.

Vorige maand , Redditors Ik ontdekte dat de bètaversie van iOS 14.5 een nieuw menu introduceerde toen de gebruiker Siri vroeg om muziek af te spelen. Die lijst bood alternatieven voor de app om muziek af te spelen, inclusief Spotify, in plaats van te verwijzen naar Apple Music. In sommige gevallen speelt Siri muziek af in dezelfde niet-Apple Music-app de volgende keer dat u het vraagt, maar niet elke keer.

Zoals Gizmodo genoemd Destijds speelde Siri het nummer soms in Spotify, indien gevraagd, maar soms in Apple Music. Andere keren geeft Siri hetzelfde menu opnieuw weer om een ​​app te selecteren. Het leek erop dat dit een nieuwe functie zou kunnen zijn, zij het met fouten, om een ​​andere standaardmuziek-app te kiezen, zoals Apple gebruikers onlangs toestond Wijzig de standaard Browser- en e-mailapps in iOS 14. Maar nu lijkt dat niet het geval te zijn.

TechCrunch genoemd Donderdag verduidelijkte Apple dat het nieuwe menu eigenlijk een Siri-functie is om je gewoontes te leren en je ervaring in de loop van de tijd te verbeteren. Onder verwijzing naar Apple meldde TechCrunch dat de app die je hebt geselecteerd geen nieuwe standaard wordt, zoals verwacht, wat verklaart waarom hetzelfde menu soms nog steeds verschijnt tijdens het testen, zelfs na het selecteren van een niet-Apple Music-app.

De functie als functie om Siri uw luistervoorkeuren te leren, verklaart ook waarom podcast-apps ook in deze lijst voorkomen. Aangezien er in de menu-instellingen geen optie is om een ​​alternatieve standaardmuziek-app in te stellen, zoals het geval is voor browsers en e-mailclients, is het logisch dat de nieuwe lijst zich breder richt op het begrijpen van uw luistergewoonten.

Apple heeft de Siri-functie bevestigd. Spotify doet dat niet Keer onmiddellijk terug Verzoek om commentaar.

Interessant genoeg verscheen de lijst in de originele iOS 14.5 openbare bèta Het lijkt te zijn verdwenen In Public Beta 2 alvorens terug te gaan naar Public Beta 3. Nogmaals, er verscheen geen optie om de Muziek-app officieel te wijzigen in Instellingen, dus hoewel het niet-Apple Music-luisteraars soms een stapje hoger kan zetten, is het geen oplossing. vermijd de muziekservice van Apple als je Siri-opdrachten gebruikt om je deuntjes af te spelen.

Sorry, Spotify-gebruikers. Het lijkt erop dat we op dit moment nog steeds vastzitten aan Apple Music.

Bevestiging van Apple toegevoegd.

READ  De nieuwste 'Fortnite'-patch maakt de game 60GB kleiner op pc
Written By
More from Lesley Curry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *