Het lijkt erop dat Atlus een nieuwe game naar pc gaat brengen

Atlus heeft in de loop der jaren verbijsterende beslissingen genomen met verbazingwekkende consistentie, waarvan vele neerkomen op hun weigering om hun populaire en gewilde games op extra platforms te publiceren. Onlangs begonnen echter de zaken te verschuiven. Persona 4 Golden Het werd vorig jaar via Steam voor pc gelanceerd en deed het uitzonderlijk goed, waarna Sega zei dat het in de toekomst naar vergelijkbare versies van Atlus-games op pc en andere platforms zal kijken.

En het ziet ernaar uit dat er binnenkort nog een van die zal komen. Het werd onlangs ook opgemerkt door Twitter-gebruiker @Waar is die bibliotheek Een set van 13 spellen, het is nu Dit nummer verschijnt in 14, wat aangeeft dat er bestanden zijn toegevoegd aan de database voor een game-release die binnenkort zou kunnen worden aangekondigd – misschien tijdens The Game Awards?

Natuurlijk zijn er veel vragen over wat dit spel is, als dit echt is gebeurd. Interessant is dat een Atlus-spel genaamd “Project Pen” onlangs een taxonomie heeft gekregen, en zoals opgemerkt door een reddit Gebruiker, deze beoordeling Vrijwel identiek voor een voor Persoon 5 Koninklijk Wat het hier een potentiële kandidaat maakt.

Ondertussen heeft Atlas onlangs ook aangekondigd 13 bewakers: Aegis Rim Voor de Nintendo Switch kan dat ook voor pc. Recente rapporten hebben ook gesuggereerd dat de switch exclusief is Shin Megami Tensei 5 Het zal op een gegeven moment worden uitgebracht voor PS4 en pc, hoewel het misschien te snel na de release van de game zal zijn nu aanvullende releases worden aangekondigd.

READ  Assassin's Creed Valhalla post-launch DLC bevestigd

Hoe dan ook, we houden meer nieuwe details in de gaten, dus houd ons in de gaten voor alle updates.


Written By
More from Max Mcgee
Syberia 1 en 2 zijn gratis te volgen GOG
De Syberia-serie bestaat uit point-and-click-avonturengames uit het begin van de jaren 2000...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *