Het lijkt erop dat de release van de nieuwe platforms door de Master Chief wordt gepest

Een nieuwe plagerij van 343 Industries gaf dit aan Halo: The Master Chief Collection Binnenkort op nieuwe platforms. Hoewel de details van deze opwinding op dit moment niet echt duidelijk zijn, moeten we de komende weken uitzoeken waar de studio naar verwijst.

In een nieuwe blog op Halo officiële website343 Industries heeft aangekondigd dat het nieuwe vluchten (bekend als bèta’s) gaat maken voor Halo: The Master Chief Collection Eind februari of begin maart. Hoewel niet volledig gedetailleerd is wat deze reis te bieden heeft, zei 343 dat deze komende fase spelers een “nieuwe plek en manier om te spelen” zou kunnen bieden. De formulering is een beetje vaag, maar het lijkt alsof de geliefde, opnieuw ontworpen groep uit de Halo-serie naar een ander platform zou kunnen komen.

Maar voordat u zich te enthousiast voelt over de prospect Halo: The Master Chief Collection Als je op een apparaat als de Nintendo Switch terechtkomt, is er waarschijnlijk een betere verklaring voor wat hier boven staat. Om te beginnen vragen veel fans al een tijdje om een ​​speciale gamebrowser. Met deze add-on kunnen mensen naar believen meedoen aan aangepaste multiplayer-games, wat geweldig is.

Integendeel, hiervoor is er ook een kans Halo: The Master Chief Collection Het staat misschien op het punt om een ​​geheel nieuwe interface voor de pc-winkel te bedenken. Op dit moment is de game momenteel te downloaden via Steam en de Microsoft Store, maar de Epic Games Store ontbreekt merkbaar bij deze groep. Als zodanig zou het logisch kunnen zijn dat Hallo: MCC Het zou in de nabije toekomst naar EGS kunnen komen.

READ  We kunnen nu weten waarom Swapnote afgelopen december zijn 3DS "Remastered" kreeg

Ongeacht wat hier wordt uitgelokt, 343 zei dat het meer details van deze aanstaande expeditie zal delen zodra het een daadwerkelijke startdatum in gedachten heeft. Bovendien werd benadrukt dat “dingen kunnen veranderen” in de komende weken, wat betekent dat deze nieuwe manier van spelen van de groep misschien niet echt verschijnt op de volgende reis.

Als je mee wilt doen aan deze excursie, kun je je ook aanmelden om hier deel van uit te maken Hallo Insider-programma Om deel te nemen aan het evenement. De rit zelf zou ook beschikbaar moeten zijn op alle platforms voor de Xbox One, Xbox Series X / S en pc wanneer deze wordt gestart.

Dus wat vind je van deze nieuwe teaser Halo: The Master Chief Collection? Zorg ervoor dat je me je mening geeft in de comments of op Twitter op Betrouwbaar.

[H/T Windows Central]

Written By
More from Aubrey Mason

Het nieuwe Call of Duty-rapport heeft slecht nieuws voor fans van Modern Warfare

nieuw Plicht Rapport heeft slecht nieuws over Moderne oorlogsvoering Fans. Het is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *