Het lijkt erop dat een stel binnenkort teleurgestelde mensen vandaag per ongeluk Xbox One X’s hebben gekocht

Vandaag heeft Microsoft pre-orders gelanceerd voor de aankomende console van de volgende generatie, de Xbox One X. Sorry, ik bedoelde de Xbox Series X. Kun je het mij kwalijk nemen? Er is maar één woord verschil tussen de twee namen, en het is het woord in het midden. Er zijn ook drie X-en.

Ik ben misschien niet de enige die ze in de war brengt. (Microsoft zelf heeft, maar ik dwaal af.) Ondanks dat het vandaag een pre-order dag is voor de Serie X (herinnering: de nieuwe), de een X (de oude) had ook een spandoek op Amazon, op een gegeven moment 747 procent op Amazon Verkooptabellen voor “Movers & Shakers”.

Merk op dat de hitlijsten van Amazon alleen het afgelopen uur beslaan – het was niet de hele dag # 4 – en dat 747 procentcijfer is hoeveel de Xbox One X de hitlijsten heeft beklommen, niet een toename van de verkoop per eenheid.

Het is niet moeilijk voor te stellen hoe mensen uiteindelijk de verkeerde console zouden kunnen kopen. Als je op Amazon zoekt naar “xbox series x”, zijn de twee bovenste zoekresultaten voor de Series X en de One X, en de afbeeldingen van de twee kunnen moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Beide hebben een grote zwarte doos met een Xbox-controller die er aan de rechterkant tegenaan leunt, allemaal op een zwarte achtergrond. In de haast om een ​​waardevolle pre-order te bemachtigen, kon ik zien hoe iemand de twee aanbiedingen kon verwarren.

Voor de mensen die deed per ongeluk een Xbox One X kopen (een opfriscursus: dat is de oude), hopelijk realiseren ze zich de fout van hun manieren, kunnen ze hun console terugsturen naar Amazon voor een volledige terugbetaling en krijgen ze uiteindelijk de kans om de volgende generatie console te kopen ze zochten eigenlijk. Het is 2020, er gebeuren dingen, en het is niet jouw schuld dat Microsoft een verwarrend naamgevingsschema voor zijn volgende generatie consoles.

En trouwens, de grote dag van de Xbox One X kan een alternatieve uitleg dat zou zoete gerechtigheid zijn voor degenen die dat voelden Xbox-serie X en PlayStation 5 voorbestellingen werden onmogelijk snel opgepakt: misschien zijn al deze Xbox One X-consoles gekocht door slecht geïnformeerde bots.

Als dat het geval is, geniet van je stopgezette console, bots.

Update 22 september, 20:19 ET: Verduidelijkt dat het cijfer van 747 procent de stijging van de Xbox One X in de verkoopgrafieken van Amazon vertegenwoordigt, niet de groei in de verkoop per eenheid.

READ  Blizzard stuurt Cease-And-Desists naar Diablo 2: The Sparkling Goodwill
More from Madison Garrett

Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) start update van augustus

De augustus-update is nu beschikbaar in Nederland voor de Galaxy Note 20...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *