Het nieuwe Battlefield 6-venster is onthuld

Er was veel lawaai rond de aankomende shooter van Electronic Arts Slagveld 6 deze week. Terwijl we oorspronkelijk hoorden dat EA en DICE dat zouden kunnen zijn Ze is van plan om de titel deze week bekend te makenDe datum voor deze aankondiging kwam en ging, zonder dat een van beide bedrijven een woord zei. In plaats van deze stilte lijken we nu een beter idee te hebben van wanneer Slagveld 6 officieel.

Volgens GamesBeat-verslaggever Jeff Group, Slagveld 6 Het bereidt zich nu voor om het later deze maand in mei of begin juni te onthullen. In een recent Twitter-bericht zei Grubb dat hij oorspronkelijk had gehoord dat de volgende aflevering van de serie langeafstandsschieten begin mei zou worden onthuld. Het is echter duidelijk dat Grubb nu zegt dat dit detectievenster is verplaatst, wat betekent dat we iets langer moeten wachten dan verwacht om te zien hoe het spel eruitziet.

Gelukkig, als je iemand bent die niet wil wachten om er een glimp van op te vangen Slagveld 6Dan heb je geluk. Naarmate deze week vorderde, zijn er waarschijnlijk veel lekken over de promotie-aanbieding van de game opgedoken. De eerste van deze trailer lekt Donderdagmiddag twee dagen geleden Hij volgde hem onmiddellijk Weer een groot lek gisteravond. Hoewel we door deze lekken nog niet de volledige trailer hebben gezien, hebben we zeker een beter idee van wat er aan de hand is Slagveld 6 Het zal een beetje klinken als EA en DICE besluiten erover te praten.

Voorlopig weten we het enige zeker Slagveld 6 Is dat het later dit jaar wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X en pc. Nu de officiƫle onthulling zeer binnenkort gepland staat, is de kans groot dat we de komende weken meer zullen leren over een concrete releasedatum.

READ  FA geeft richtlijnen uit voor buitenvoetbal te midden van pandemie
More from Madison Garrett

Drones vormen de mega-QR-code van Shanghai

Zaterdag vormden honderden drones in Shanghai een lichtshow waarin ze een QR-code...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *