Het nieuwe bungee-spel onthult de eerste grote details

Hoewel Bungie (momenteel) de meest bekende is vanwege zijn werk aan Destiny 2De studio zwoegt voorlopig in het geheim aan een ander project. En hoewel het letterlijk jaren kan duren voordat het bedrijf klaar is om te onthullen wat deze nieuwe game zou kunnen zijn, lijkt het erop dat enkele van de eerste details over de aankomende titel eindelijk op een ietwat verwrongen manier naar buiten komen.

De Bungie Careers Page is onlangs gelanceerd Actie lijst Voor een interne ontwerper van multiplayer-kinderdagverblijven. Hoewel dit op het eerste gezicht misschien niet opvalt, is de rolbeschrijving waar dingen interessant worden. De studio zegt dat het op zoek is naar een kandidaat met een achtergrond in multiplayer PvP-games, om specifiek te zijn. De post benadrukt vervolgens dat extra vertrouwdheid met esports ook een vereiste vaardigheid is voor iemand die uiteindelijk aanneemt. Bovendien is platformonafhankelijke ervaring met het werken aan een live game ook vereist.

Hoewel er niet veel uit deze carrièrepost te halen valt, kunnen we heel goed concluderen dat alles waar Bungie hierna aan werkt een belangrijke multiplayercomponent zal hebben. hoewel Destiny 2 Met PvP-multiplayer, was de game niet echt bekend in dit aspect. Bovendien is deze titel nooit een titel geweest die mensen überhaupt als een esports-sport beschouwen.

Het is erg spannend om Bungie weer aan het werk te zien aan een nieuwe game met een dynamische multiplayer-component, gezien de geschiedenis van de studio in de ruimte. Hoewel hij niet langer aan de Halo-franchise werkt, heeft Bungie meer dan tien jaar geleden een revolutie teweeggebracht in het first-person multiplayer-shooter-genre met zijn werk aan de serie. Als het je op de een of andere manier lukt om dezelfde magie weer vast te leggen met een nieuw pand, moet je je voorstellen dat er veel fans aan boord zullen zijn. Het zal echter waarschijnlijk enige tijd duren voordat we dat nieuwe IP-adres al hebben gezien, dus laten we ons niet te veel laten meeslepen.

READ  Xbox Game Pass voegt nieuwe games toe, maar er gaat meer verloren

Wat hoop je dat bungee hierna gaat doen? Laat het me weten in de comments of bel me op Twitter op Betrouwbaar Om me je gedachten te geven.

[Thanks, DestinyNews]

Written By
More from Max Mcgee

De systeemvereisten van Immortals Fenyx Rising zijn buitengewoon grondig

Ubisoft heeft de systeemvereisten onthuld voor het aankomende (en veelbelovende) nep-mythologische actiespel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *