Het nieuwe Cyberpunk 2077-rapport beschrijft de oorzaak van de catastrofale lancering

Nieuw rapport gerelateerd aan Cyberpunk 2077 film Het wierp enig licht op de rampzalige staat van het spel bij de lancering. Op dit moment heeft ontwikkelaar CD Projekt Red een aantal verschillende patches uitgebracht om het enorm te verbeteren Cyberpunk 2077 film. Toen de game in december 2020 voor het eerst werd uitgebracht, zat hij echter vol met bugs, glitches en verschillende andere problemen. En hoewel we in de loop van de tijd langzaam meer te weten zijn gekomen over hoe de game in deze staat is gekomen, geeft dit nieuwe rapport een completer beeld van de situatie.

Volgens nieuwe informatie gevonden in een lang document gegeven aan: De top van Echelon-spellenEen van de grote redenen daarvoor Cyberpunk 2077 film Het was in zo’n slechte staat bij de lancering vanwege een extern bedrijf dat CD Projekt Red in het spel hielp. Dit bedrijf heette met name Quantic Lab, een studio die door CDPR is gerekruteerd om kwaliteitsborgingswerkzaamheden uit te voeren. Cyberpunk 2077 film. Op het eerste gezicht is er niets ongewoons in deze situatie, maar het is duidelijk dat Quantic Lab misschien niet zomaar geschikt is voor de baan.

Kortom, dit rapport beweert dat Quantic Lab gewoon te klein was om het voldoende te testen Cyberpunk 2077 film Vóór de release om alle problematische bugs in het spel te vinden. In plaats van eerlijk te zijn over deze situatie met CD Projekt Red, zou Quantic Lab zijn vermogen om QA-werk in het spel te doen overdreven hebben om het contract niet te verliezen. Bovendien zou Quantic Lab ook hebben gelogen over de samenstelling van zijn personeel, aangezien veel van het personeel enigszins onervaren waren als het ging om QA-werk.

READ  Verkiezing voor 2020: Uit de peilingen blijkt dat Biden 100 dagen na een ongekende verkiezing een duidelijke favoriet is

Onder andere door deze problemen kon Quantic Lab niet scannen Cyberpunk 2077 film Op zo’n manier dat CD Projekt Red weet wat er gerepareerd moet worden. Tegen de tijd dat de game werd uitgebracht, had dit ertoe geleid dat veel echte gamers problemen ontdekten waar CDPR nog niet bekend mee was.

Als dit niet mogelijk is, heeft CD Projekt Red in het verleden al gezegd dat een van de belangrijkste redenen hiervoor Cyberpunk 2077 film ik was Het werd in zo’n slechte staat uitgebracht dat de testers voor kwaliteitsborging de fouten eenvoudigweg niet konden vinden. En hoewel dit ooit een slecht excuus leek voor de kwaliteit van het spel, lijkt het er nu op dat dit iets is dat achter de schermen is gebeurd.

Geeft dit nieuwe rapport u een ander gevoel over de manier waarop het is gedaan? Cyberpunk 2077 film In 2020 gelanceerd? Laat het me zelf weten in de reacties of maak contact met me op Twitter op Betrouwbaar.

[H/T Forbes]

Written By
More from Aubrey Mason
Fallout 76-update verrast spelers met slecht nieuws
De neerslag 76 De hoofdproducent heeft aangekondigd het project en Bethesda Game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *