Het reguliere seizoensvoorstel van 17 wedstrijden omvat drie voorseizoenwedstrijden

Getty-afbeeldingen

Eigenaars van de NFL zullen deze week tijdens de League Meetings stemmen om een ​​regulier seizoensschema van 17 wedstrijden voor het seizoen 2021 goed te keuren en er is weinig spanning over hoe die stemming zal verlopen.

Omdat de competitie het recht verdiende om het reguliere seizoen te verlengen, werd het meer tijd dan dat de competitie werd gekozen om nog een week met wedstrijden aan de selectie toe te voegen. Er zijn nieuwe tv-deals gesloten om de competitie op te nemen Bij dubbele kop 18 weken Op ESPN, die zich bij Art Rooney II voegt, voorzitter van de Steelers Van opmerkingen van vorige week Als teken van de richting van de competitie.

De grootte van het voorseizoen was minder zeker. De verlaging van vier wedstrijden kwam eraan omdat de cao slechts 20 wedstrijden toestond tussen het reguliere seizoen en de play-off-wedstrijden. Er was een vraag of de competitie zou verdwijnen Twee of drie voorseizoenwedstrijdenMaar het is nu beantwoord.

Rooney zei vorige week dat ze drie wedstrijden zouden spelen, en Tom Bellisero van NFL Media meldde dat de beslissing waarover de eigenaren zullen stemmen een clausule bevat voor Drie voorseizoenwedstrijden

Albert Breyer van SI.com heeft laten weten dat deze wedstrijden daar gepland staan Er zijn geen spelletjes per week Vooruitlopend op de definitieve verkoop en Labor Day, een vertrek uit de afgelopen jaren toen teams het tentoonstellingsseizoen afsloten twee dagen voordat de verkopen plaatsvonden.


More from Madison Garrett

Je kunt vijandige schittering uitschakelen in Diablo 4

Iets wat ik heb genoemd Toen we bespraken De figuurlijke en letterlijke...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *