Het spel voor het verwisselen van toiletpapier is een hilarische kijk op de Wii-besturing

GIF: Takahiro Miyazawa / Kotaku

Geef me wc-papier! is een spel dat is opgebouwd rond een eenvoudig universeel concept: op een bepaald moment in ons leven zullen we vergeten de wc-papierrol te controleren voordat we gaan zitten. Dat is precies wat er gebeurde met de hulpeloze digitale ondernemers, die vastzaten achter een zinloos toilethokje. Alleen jij kunt ze redden – door de Joy-C te plakkenin een rol wc-papier en rolde het letterlijk door cirkelzagen en lasers.

紙とない!

Dit is hoe het werkt. Je steekt een van je Switch-controllers in een rol toiletpapier (niet inbegrepen bij de eShop-game) en propt vervolgens wat tissues in de rol om te voorkomen dat hij wegglijdt. Vervolgens kun je een pad gebruiken om de controller heen en weer te draaien. Vreugde – CMet de bewegingssensoren kunt u fysieke beweging als uw primaire invoer gebruiken. De game zelf bestaat uit het rollen van toiletpapier door platformgevaren voordat je uiteindelijk bij de arme kerel komt die gewoon wilde poepen. Een van die gevaren zijn andere wc-papierrollen met spijkers die eruit steken, wat ik ongelooflijk grappig vind.

Maar wacht, het wordt grappiger. Volgens de eShop-beschrijvingGevoelig toiletpapier. Hij rolt naar de man toe zodat hij hem kan gebruiken om zijn kont af te vegen. Wat een nobele daad van zelfopoffering. Ik heb veel vragen en ik zal er geen twee keer over nadenken. Wat er echt toe doet, is dat hij misschien te zijner tijd naar zijn volgende vergadering kan rennen.

De Switch heeft bewegingssensoren sinds de lancering in 2017, maar de meeste games buiten first-party games gebruiken ze niet echt. Het is leuk om hem te zien GMTP Heropleving van Wii-achtige besturing op een moderne console, maar met een nieuw uitgangspunt. Dit had een gewone platformgame kunnen zijn, maar de ontwikkelaar heeft het naar ongelooflijke hoogten gebracht.

Hoewel de officiële video’s in het Japans zijn, kun je de game voor $ 5 in de Amerikaanse eShop krijgen.

READ  Schaken: uitleg over de verschillende varianten van het spel
More from Madison Garrett
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *