Het spelwinnende spel van Cardinals tegen DeAndre Hopkins was niet voor hem bedoeld

De Arizona Cardinals, quarterback Kyler Murray en ontvanger DeAndre Hopkins waren het gesprek van het land na hun onwaarschijnlijke overwinning op de Buffalo Bills op zondag. Murray’s diepe worp naar de eindzone naar Hopkins was een touchdown met nog twee seconden te gaan.

Of je het nu een Hail Murray of Holy Hop noemt of zoiets, dat stuk was eigenlijk niet bedoeld als een Weesgegroet.

Kliff Kingsbury legde het uit toen hij maandag met verslaggevers sprak.

“Het ging niet (zoals verwacht),” Kingsbury legde uit. “Onze nummer één ontvanger die we normaal gesproken raken, komt over het veld, we rollen naar links en proberen hem te raken. Maar we hebben Hop daarginds gezien en in feite helpen, hey, als je de blik op Hop leuk vindt, neem die foto. “

Het stuk was bedoeld om naar Larry Fitzgerald over het veld te gaan, maar niet helemaal naar beneden. Hij kwam van de rechterkant van het veld helemaal tot halverwege het veld vanaf de scrimmagelijn. Als het goed lukt, vangt hij de bal en komt hij met een paar seconden te gaan buiten de baan, waardoor Murray en de Cardinals nog een keer spelen vanaf een redelijke afstand.

Dat stuk hebben ze een tijdje in hun achterzak bewaard

“We hebben dat spel twee jaar lang geoefend, situaties aan het einde van het spel”, zei Kingsbury. “Het was de eerste keer dat we het in een game speelden.”

Misschien is het eindresultaat hetzelfde als Murray Fitzgerald twintig meter verderop in het veld vindt, maar deze worp was er een voor de eeuwen. Het was geweldig werk om te bewegen en de rush te ontwijken, een geweldige worp en een perfect gespeelde vangst om het spel te winnen.

READ  Door Marvel's Avengers-glitches ziet Captain America er minder dan heroïsch uit

Luister naar het laatste nieuws van Jess Root van Cards Wire op zijn podcast, Rise Up, See Red. Subscribe op Apple-podcasts of Spotify.

Laatste show:

Eerdere shows:

en

More from Madison Garrett

Nieuwe ‘Plague Inc.’ update: bestrijd het virus in plaats van het te verspreiden

We kennen het pandemische spel ‘Plague Inc.. ‘vooral de grimmige gameplay waarbij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *