Het verdeeldheid zaaiende Dragon Ball-spel is populair op Steam

Het verdeeldheid zaaiende Dragon Ball-spel is populair op Steam

Dragon Ball De Brekers Het doet het verrassend goed op Steam Charts voor een spel met zulke gemengde recensies, waarschijnlijk dankzij de hulp van de recente update van seizoen 5, die serieuze waarde aan het spel heeft toegevoegd.

Dragon Ball The Breakers is “een asymmetrisch online actiespel waarin een team van zeven gewone burgers Ryder (een klassieke Dragon Ball-rivaal als Cell, Frieza en Buu) probeert te overleven, die op jacht zal gaan en zal evolueren tot een onstuitbare kracht!”

Helaas voor fans van de anime-serie lijkt het actie-avonturenspel niet te voldoen aan de hoge normen van het IP, met gemengde recensies op Steam en een snelle Google-zoekopdracht met bijvoeglijke naamwoorden als lui, saai en vergeetbaar, geschreven door voorheen optimistische spelers. .

Maar dat weerhield het er niet van om op 1 maart in de Steam-hitlijsten te verschijnen. Seizoen 5 van The Breakers is zojuist uitgebracht en voegt nieuwe content en cross-play toe aan de mix, wat zeker zal helpen het aantal spelers met 200,1% te verhogen.

De game kende een moeilijke start met Dragon Ball-fans in 2022, die betreurden dat het de belangrijkste elementen ontbeerde om er een echte hit van te maken voor bestaande fans, evenals enige kritiek op de kwaliteit van de graphics. Na vijf seizoenen zien de Breakers er een stuk schoner uit en hebben ze een kleine maar loyale basis van spelers verdiend die op zoek zijn naar iets anders.

YouTube-thumbnail

Hoewel het zich nog steeds niet onderscheidt van de massa multiplayer-spellen waarmee het concurreert met of tot de beste strategiespellen behoort, lijkt het erop dat het weer sommige mensen voor zich wint.

READ  Deze GBA-emulator werkt in een browser en stelt u in staat uw opgeslagen bestanden vanaf elk apparaat vast te leggen

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen kunt u onze website raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *