Het World Land Trust Charity Package geeft je meer dan $ 450 aan games met een minimale donatie van $ 5

Uitgever van Indie Future Friends Games en Plantaardige spellen Ze verzamelde een liefdadigheidspakket van meer dan 60 spellen om geld in te zamelen voor de World Land Trust. Tot de inbegrepen spellen behoren het beste spel met verborgen voorwerpen Hidden Folks, Fugl-afleiding van vliegende dieren, visuele roman cappucinopunk Coffee Talk, Mutazione-mutant soap, Botanicula-boom stimulerend avontuur, koude en koude puzzel Een goede sneeuwman moeilijk te bouwen, Voight-Kampff-simulator Silicon Dreams, het bijenbeheerspel Hive Time en de verhalende deckbuilder Signs of the Sojourner.

Het pakket is verkrijgbaar vanaf itch.io minimaal $ 4,99en 100% van het geld gaat naar het World Land Trust’s Action Fund, “een internationale liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud die ’s werelds meest biologisch belangrijke en bedreigde leefgebieden beschermt.” U kunt meer te weten komen over de missie en projecten van WLT website.

Judy’s eerste computer was een Commodore 64, dus hij herinnert zich dat hij het codewiel moest gebruiken om Pool of Radiance te spelen. Jody, een voormalig muziekjournalist die iedereen heeft geïnterviewd, van Giorgio Moroder tot Trent Reznor, was ook mede-presentator van de eerste Australische radiogameshow, Zed Games. Hij heeft geschreven voor Rock Paper Shotgun, The Big Issue, GameMe, Zam, Glixel en Playboy.com, wiens cheques met konijnenlogo zijn ontworpen voor leuke gesprekken bij de bank. Jody’s eerste artikel werd in 2015 gepubliceerd op PC Gamer, hij was redacteur van PC Gamer Indie van 2017 tot 2018 en heeft al alle Warhammer-videogames gespeeld.

READ  WWII-game opgenomen in open bèta: deelnemen aan Xbox Series X, PS5 en pc

Written By
More from Max Mcgee
Dota 2-update voegt ondersteuning toe voor AMD FidelityFX Super Resolution
AMD heeft pas eerder deze week FidelityFX Super Resolution uitgebracht, aanvankelijk met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *