Het Xbox-gerucht suggereert dat Redfall er slecht aan toe is

Een paar dagen geleden brachten Xbox en Bethesda een live-ontwikkelaar uit die zich richtte op verschillende 2023-games. Een van de spellen verscheen ik was roodval, een aankomende first-person shooter waarin spelers het opnemen tegen vampier-tegenstanders. Hoewel de game voor veel hype heeft gezorgd, suggereert een nieuw gerucht roodval Het is misschien niet in de beste vorm. Het gerucht komt van een ResetEra-posterbron genaamd Horns. Voorafgaand aan de show verklaarde Horns correct dat Tango Gameworks “iets zou uitbrengen dat je later vandaag kunt spelen”, wat een volledige release bleek te zijn van Hallo Fay Rush. Als zodanig lijkt deze bron enige geloofwaardigheid te hebben.

“Dus MS heeft dit fiscale jaar tonnen en tonnen geld verloren aan Azure. Ze vragen alle afdelingen om het verlies te beperken. Een ding dat MS met Xbox heeft verdragen, is de lancering ervan sterrenveld Vóór het fiscale jaar ook bekend als juni 2023. roodval Eerst komt en nog steeds in slechte staat, zou waarschijnlijk meer kwaliteitscontrole moeten gebruiken, maar nog steeds in betere staat dan sterrenveld“,” De post leest van Horns. Bethesda wil meer tijd met haar sterrenveld En als ze hun zin krijgen sterrenveld Het komt in de herfst van 2023. Als MS zijn zin krijgt, komt het dit fiscale jaar uit. als sterrenveld Het komt in juni en we verwachten dat het in ruwe vorm zal zijn.

Zoals met elk gerucht, moeten lezers dit met een korreltje zout nemen. Terwijl de bron van Horns correct was Hallo Fay Rushdat betekent niet noodzakelijkerwijs dat roodval Het zal niet klaar zijn voor de releasedatum van 2 mei. We hebben nog meer dan drie maanden te gaan en Austin cornerbacks kunnen die tijd gebruiken om het spel te verbeteren. Als dit waar is, zou dit teleurstellend nieuws zijn voor Xbox-bezitters, Zeker gezien de overweldigend positieve reacties tot Hallo Fay Rush. Op dit moment kijken Xbox-bezitters ernaar uit roodval Zal moeten afwachten!

READ  "Starfield" zal nooit worden uitgebracht op PS5; Het blijft Xbox, exclusief voor pc

roodval Het staat gepland voor 2 mei op Xbox Series X, Xbox Series S en pc. In de tussentijd kunnen lezers al onze eerdere berichtgeving over de game bekijken hier.

Kijk je er naar uit roodval? Wat vind je tot nu toe van het spel? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter en op Hive op @tweet Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-rapport zegt dat exclusieve annulering mogelijk een tweede kans krijgt
Deze maand markeerde officieel een teleurstellende verjaardag voor Xbox-fans, aangezien Xbox One...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *