Hi-tech oplossingen om uw verbindingen veilig te houden

Is diefstal van pakketten een probleem bij u in de buurt? Maakt u zich zorgen dat er leveringen van uw balkon worden gestolen?

News 12 Tool-expert Andrew Ehinger laat ons een aantal high-tech oplossingen zien die uw e-mail veilig kunnen houden – in de Downloader!

De pandemie heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van de vraag en levering online. Het creëert ook een aantrekkingskracht voor fraudeurs. Beveiligingscamera’s kunnen helpen, maar ze zullen een dief er niet altijd van weerhouden uw pakjes mee te nemen. Maar iets zou hen op hun pad kunnen stoppen.

Yale maakt al decennia lang sloten, en nu heeft hij het Slimme bezorgdoos Voor je balkon. De box wordt bestuurd door de app en wordt automatisch vergrendeld wanneer de levering wordt gedaan. Het kan ook worden ontgrendeld met een code die aan de bezorger wordt gegeven. De stevige doos heeft een optionele voering om bijvoorbeeld voedselbezorging op de juiste temperatuur te houden. De Yale Smart Delivery Box begint bij $ 230.
Als je al een soort afsluitbare doos hebt, kan de Slimme vergrendeling van Igloohome Het kan gemakkelijk slim worden gemaakt. Smart Lock heeft geen wifi nodig. Codering op bankniveau wordt gebruikt met codes die al in het hangslot zijn geïntegreerd, waardoor de eigenaar een eenmalige, onbeperkte of zelfs getimede beveiligde code kan geven aan iedereen zonder internet- of Bluetooth-verbinding. Het Igloohome Smart Lock kost $ 110.

READ  Wijzigingen bekendgemaakt aan het begin van het wedstrijdschema voor herenbasketbal
Written By
More from Eda Greene

Disney Mirrorverse: Disney mobiele game laat je spelen als iconische personages

Disney en Kabam zullen samenwerken voor een nieuwe mobiele videogame genaamd “Disney...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *