Hidden Nier: The Mystery of the Automata Church wordt steeds vreemder

Modernisering: Sadfutago, de originele poster van de kerk, gooide nog een video naar hem reddit (Opent in een nieuw tabblad) Het laat zien hoe hij de kerk binnengaat als 9S, een kist hackt om een ​​tekstdocument voor Nier te bemachtigen: een replica Yonah, en vecht tegen het gesluierde personage (AKA “bloby”) als een vijand.

volgens recente tweets (Opent in een nieuw tabblad) Door Nier modder Lance McDonald, geen items gevonden in de video behalve het document van Yonah en blobby (Opent in een nieuw tabblad) Het zit in “elke bekende game met beperkte gegevens die is gebouwd op pc of PS4 en kan nog niet worden gerepliceerd door bekende mods.”

De nieuwe video Nier: Modding Discord is opnieuw uitgebracht, waarbij velen speculeren dat de vijand animaties van Adams baas in de gekopieerde stad hergebruikt en dat aangepaste interacties (bloby werd blijkbaar vijandig nadat 9S de kist had gehackt) zouden kunnen optreden. Maar het is nog steeds niet duidelijk of de sadfutago opschept over een mod of een versie van de game die niemand ooit heeft gezien in Nier: Modding Discord. Als het een mod was, zou het een leider zijn in de mod-gemeenschap.

“Wat ik net zag, is ofwel een echt baasgevecht of de beste mod die ik ooit uit een Nier-game heb zien komen”, vertelde Meowsandstuff, een Nier: Automata-modder, vlak nadat de video woensdagavond was uitgebracht.

Origineel verhaal:

Written By
More from Max Mcgee
Twee jaar later kreeg de 86Box pc-emulator de 3.0-update met Pentium II-ondersteuning
DOSBox biedt een eenvoudige manier om een ​​breed scala aan oude klassieke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *