Hier is alles wat vanavond werd getoond tijdens de Xbox Partner Preview

Hier is alles wat vanavond werd getoond tijdens de Xbox Partner Preview

Microsoft Bekijk Xbox Partner-preview Het heeft misschien een heel onzinnaam, maar laat je niet voor de gek houden door te denken dat het niet de moeite waard is om te kijken! De laatste editie van de avond was over het algemeen een behoorlijk behoorlijke show, maar misschien ook niet opwindend Als zodanig waren er op zijn minst enkele interessante ontdekkingen. Er waren de eerste beelden van Konami’s nieuwe Metal Gear Sold 3, een nieuwe game van PowerWash Simulator-ontwikkelaar FuturLab, en meer. En als u op zoek bent naar een samenvatting van dit alles die geen 30 minuten van uw tijd in beslag neemt, lees dan verder.

Ten eerste hebben we geleerd Als een draak: oneindige rijkdom De serie zal de traditie van extravagante nevenactiviteiten voortzetten wanneer deze op 26 januari volgend jaar uitkomt, waardoor spelers de kans krijgen om een ​​heel tropisch eilandresort te runnen in pure Animal Crossing-stijl. Je kunt vissen, insecten vangen, knutselen en nog veel meer, zoals beschreven in de onderstaande trailer.

Like a Dragon: Oneindige rijkdom – Dondoku Island-trailer.

PowerWash-simulatie-ontwikkelaar FuturLab heeft zijn nieuwe game onthuld Ikaru: Hij zal niet sterveneen spirituele opvolger van de populaire Velocity-serie van de studio die ‘bevredigende flow state’-schurkenactie belooft en waarover je elders meer kunt lezen.

Trailer voor Ikaro: Will Not Die.

In de eerste van vele gameplay-onthullingen, Everybody’s Gone to Rapture and Amnesia: A Machine for Pigs, bood ontwikkelaar The Chinese Room de eerste echte blik op het intrigerende, verhalende first-person horrorspel Het wekt nog steeds de diepten. Als je op zoek bent naar een enge kijk op de oliewinning in de Noordzee in de jaren zeventig, dan ben je hier aan het juiste adres.

Still Wakes the Deep gaat in première.

Ontwikkeld door Taeyeon Robocop: Schurkenstad Enigszins verrassend kan het een heel interessante tijd zijn, zoals Chris Tapsell van Eurogamer onlangs ontdekte. Met de release op 2 november op de Xbox Series

RoboCop: Rogue City-trailer.

Iets anders trok de aandacht van Microbird-ontwikkelaar Chris Tapsell Kerkers van Hinterberg – waarin spelers met elkaar in contact komen en zich verdiepen in kerkers in het eens zo serene Oostenrijkse bergresort dat de game zijn naam gaf – staat gepland voor release volgend jaar, inclusief een Game Pass-lancering op de eerste dag. De laatste verschijning op Xbox bood een nadere blik op de sociale aspecten die de game aandrijven, omdat succes in Dungeons of Hinterberg meer vereist dan alleen een puntig zwaard.

Dungeons of Hinterberg-trailer op sociale media.

Noordelijke geest 2 Het was vooral een verrassing omdat ik nog nooit van Spirit of the North 1 had gehoord, maar nu ben ik wijzer en zeker geïnteresseerd om meer te leren over de sluwe en visueel verbluffende avonturen van de serie. Deze keer besturen spelers een nieuwe baasvos die samenwerkt met een vliegende metgezel. Er is geen vaste releasedatum voor Spirit of the North 2, maar het is ‘binnenkort’.

Spirit of the North 2-trailer.

Metal Gear effen groene driehoek: Slangeneter Het is de nieuwe versie van Metal Gear Sold 3 die eerder werd aangekondigd door het interne ontwikkelingsteam van Konami. We hebben er niet veel over gehoord sinds de onthulling in mei, maar de Xbox-demo van vanavond leverde de eerste in-game beelden op, inclusief een beetje gameplay. Het goede nieuws? Ziet er goed uit.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater-trailer in de motor.

Landheren Het is een strategiespel waarin spelers een bloeiende middeleeuwse stad proberen te beheersen. Het belooft diepgaande stadsbouw, grootschalige tactische veldslagen en complexe economische en sociale simulaties. En als je van dat soort dingen houdt (wat ik ook doe, ook al zou ik liever hebben dat mijn games er minder uitzien als een nat weekend in Wales), dan verschijnt het op 25 april volgend jaar voor pc. Het is ook een Day 1 Game Pass-release.

Releasedatum van Manor Lords.

Finales Het ziet er werkelijk adembenemend uit dankzij de verbazingwekkende vernietigingsfysica, en ontwikkelaar Embark Studio heeft aangekondigd dat de gratis te spelen competitieve multiplayer-shooter een platformonafhankelijke open bèta zal houden voor Steam, Xbox Series

Open demo voor finales.

Astronomie: overleving is gestegen – de controversiële remake van ontwikkelaar Studio Wildcard van de dinosaurusschieter Ark: Survival Evolved – verscheen vanavond tijdens de Xbox Partner Preview om kijkers een eerste blik te geven op een deel van de gameplay. Dit is absoluut een late onthulling, aangezien de game vandaag Steam Early Access betreedt – of dat zou het tenminste moeten zijn; Hij is nog steeds nergens te bekennen, uren na de aankondiging, op het moment van schrijven. Wat Wildcard tijdens de presentatie niet vermeldde, is dat de Xbox Series

Ark: Survival Ascending lanceringstrailer.

Tot slot: wat is de beste manier om dit te vieren? Alan Wake2Een aanstaande release op vrijdag 27 oktober, met een stukje liedje en wat beelden van een FBI-agent die een gekwelde grootmoeder lastigvalt? precies. Geniet ervan.

Lanceringstrailer van Alan Wake 2.

READ  Vernieuwing Google Photo Magic Eraser wordt verwijderd van Pixel 6

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *