Hier zijn de nieuwe pc- en RTX-specificaties van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is slechts een paar weken verwijderd, en het is ziet er al prachtig uit. Night City ziet er op zijn best uit met maximale ray tracing en CD Projekt Red heeft een nieuwe set aanbevolen specificaties voor de beste Cyberpunk 2077 RTX-ervaring.

De specificaties zijn vrijgegeven als onderdeel van een nieuw Cyberpunk 2077 montage, uitgebracht in samenwerking met Nvidia. De video, die hieronder is ingesloten, bevat een nieuw interview met een ontwikkelaar en een blik op Night City met ray-traced ambient occlusion, schaduwen, diffuse verlichting en ray traced reflecties. Het is vooral een technische chat voor ontwikkelaars, die de implementatie van ray tracing en technologieën zoals deep learning super sampling (DLSS) raakt, die zo goed heeft gewerkt in games zoals Death Stranding en Controle.

Cyberpunk 2077De minimale specificaties zijn niet veranderd – je hebt nog steeds een i5-3570K of FX-8310 nodig met een GTX 780, en idealiter een SSD – maar de aanbevolen GPU is nu een RTX 3070. Met Cyberpunk 2077‘s RTX-effecten uitgeschakeld, zegt Nvidia dat de game moet draaien op 4K / Ultra met een RTX 2080 Super of een RTX 3070.

Als ray tracing is ingeschakeld bij ultra-instellingen, zegt Nvidia dat de RTX 3070 dit zou moeten verwerken Cyberpunk 2077 om 1440p. Het doet geen suggesties voor gemiddelde of lagere / aangepaste RT-instellingen bij 4K, maar merkt dat wel op Cyberpunk heeft 10 GB VRAM nodig bij 4K (met ray tracing bij Ultra).

Afbeelding: Nvidia

Cyberpunk 2077 ondersteunt ook DLSS, wat volgens u een noodzaak zou zijn om het spel op 4K met ray tracing te draaien. Een pluspunt hier voor AMD-bezitters: of de RTX 3070 voldoende is om te draaien Cyberpunk 2077 bij 4K / Ultra-instellingen de RX 6800 en 6800 XT zou geen problemen moeten hebben om hetzelfde doelwit te raken.

READ  Uplay Plus heet nu Ubisoft Plus, voegt gratis toegang toe tot AC Valhalla en meer op Stadia

AMD heeft niet expliciet gesproken over hun steun aan Cyberpunk 2077 maar toch, maar CD Projekt Red adviseerde eerder dit jaar dat al zijn ray tracing-technieken DirectX 12 Ultimate gebruiken. Dat betekent Cyberpunk 2077Ray Tracing zou moeten werken op AMD-kaarten, hoewel je een aantal serieuze compromissen moet sluiten gebaseerd op recente testen.

Je kunt de nieuwe gameplay-montage en het ontwikkelaarsinterview hieronder bekijken. Cyberpunk 2077 is uit over 20 dagen; het komt eraan op alle platforms, en je kunt de game rechtstreeks bestellen bij CD Projekt Red ook. We hebben ook onze eigen indrukken en een volledige beoordeling ter plaatse, als embargo’s dit toelaten.

Written By
More from Max Mcgee

Ultima Underworld, Guild Games verwijderd van GOG.com

Drie games uit de jaren 90 worden op maandag 28 juni verwijderd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *