High School Years Sims 4-update zit vol met bugs

De Sims 4-update die de middelbare schooljaren aan het spel heeft toegevoegd, is er! Hoewel het waarschijnlijk niet zo zou moeten zijn, nog niet in ieder geval. EA’s nieuwste Life en Maxis-uitbreiding veroorzaakt enkele problemen, sommige ernstiger dan andere. Er zijn enkele grote problemen opgetreden met de toevoeging van Wishes and Fears in de gratis Game of Life-update en vereisen meer werk van het ontwikkelingsteam om ze op te lossen. De reeks extra problemen die gepaard gaan met het uitbreiden van de middelbare schooljaren is een beetje anders.

De subreddit van de Sims 4 staat vol met berichten met mensen die lege gebruikersinterfaces, ontbrekende dialogen en meubel- en woningcatalogi tonen met *DEBUG* in plaats van itemnamen of tijdelijke tekst. Zelfs één gebruiker heeft een bestand gemaakt verzameling van problemenvoornamelijk samengesteld uit ontbrekende tekst.

Deze problemen zijn naar verluidt eenvoudig op te lossen. Reddit-gebruiker Feizeit zei dat het probleem lijkt voort te komen uit het feit dat het spel zijn stringpakket verliest, wat in normale termen betekent dat de code die aangeeft dat het in bepaalde gebieden tekst moet weergeven, niet bestaat. Andere gebruikers zeiden dat mappen niet bestaan ​​en hun advies niet kunnen opvolgen, maar de schrijver van PLAY Magazine Dashiell Wood Het lijkt erop dat hij een oplossing heeft gevonden.

Het fenomeen ontbrekende tekst lijkt vooral van invloed te zijn op de Steam-versies van het spel. Wood zegt dat je de Origin-app van EA kunt openen en dat het de bestanden moet controleren en daarbij het ontbrekende stringpakket moet toevoegen.

READ  Rising krijgt releasedatum voor PS5, PS4, Xbox, Switch, pc en Game Pass

Dit laat echter nog een paar niet-tekstgerelateerde fouten over om door te sorteren. De Sociale app voor konijnen Het stelt mensen in staat om vriendschapsniveaus met andere Sims drastisch te verhogen door gewoon regelmatig vriendelijke berichten te sturen, terwijl er een ernstiger probleem lijkt te zijn aan het einde van het semester. Een speler plaatste een screenshot waarin de game zei Sim Ze studeerden af ​​en vertrokken tegelijk. Het is een potentieel probleem, aangezien drop-outs veel minder kansen op een baan hebben.

Andere problemen, belangrijker, zijn de verouderingsbug waarbij Sims ouder worden elke keer dat je naar schermen overschakelt, en de incestbug, die Kotaku Rapporten zijn waar het bestelsysteem willekeurig suggereert dat je Sim intiem wil zijn met familieleden.

dikke kus Het dekt het niet eens.

Dat geldt helaas ook voor de gebruikelijke ontwikkelingscyclus. Een lid van De Sims heeft gepost op 23:15 uur Wat betreft het incestprobleem: ze zeiden dat ze eraan werkten om het op te lossen – samen met andere problemen. Zelfs als we rekening houden met tijdzones, ligt dit ver buiten het normale bereik van een werkdag, dus houd daar rekening mee als u met uw frustraties omgaat.

Voor nu is het misschien de moeite waard om wat Sims 4-mods te gebruiken om de overgang naar de middelbare school een stuk soepeler te laten verlopen.

Written By
More from Max Mcgee
Deze week in Games: Hot DiRT Pursuit
Afbeelding: Need for Speed ​​Hot Pursuit Remastered De golf van de volgende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *