‘His Time’: Marmol gekruid met traditie en gevormd in het moderne spel, neemt de taak van Cardinals’ manager over | St. Louis Cardinals

Marmol probeerde tijd te winnen met de analyses van het team en onderzocht hoe hij deze het beste kon gebruiken en integreren in zijn rol als minderjarigen en, uiteindelijk, als coach op de bank.

Hij ziet de rol van de manager als schakel tussen de verschillende divisies van het team.

Als hij geen unitariër was, introduceerde hij een ander woord.

“Als er een echte samenwerking is tussen de frontoffice, honkbalontwikkeling en je mensen op het veld, is er een mogelijkheid om twee dingen te doen”, zei Marmol. “Het is het vermogen om te begrijpen waarom je bepaalde spelers werft en hoe je die spelers het beste kunt gebruiken – of het nu gaat om het starten van rotatie, training, platooning of het creëren van een opstelling. Er zijn veel aspecten waarin er synergieën kunnen zijn – evenals wat feedback loops. , dus er is verantwoordelijkheid voor uw besluitvorming, toch? Het is een meer collaboratieve mentaliteit.”

Mozeliak kreeg maandag vragen over in hoeverre zijn frontoffice veldbeslissingen, scriptbewegingen of opstellingsformatie zou bepalen, en hij maakte zijn punt over de positie van de manager.

“Uiteindelijk nemen we hem aan als manager”, zei Mozeliak. ‘Dus hij krijgt wat autonomie.’

De Cardinals hebben met verschillende coaches onderhandeld over nieuwe contracten en dat zal zo blijven nu Marmol er is. Hij heeft met de coaches gesproken en zal deelnemen aan discussies over wie hem op de bank zal opvolgen als coach. De Cardinals hebben verschillende interne kandidaten voor de plaats, waaronder eerste honkcoach Stubby Clapp, en ze onderzoeken externe opties en hoe ze de baan kunnen aanpassen aan het individu. Mozeliak zei dat hij zou willen dat de technische staf tegen het einde van de wereldkampioenschappen op zijn plaats is.

READ  Op Nintendo Game & Watch kan Doom nauwelijks worden uitgevoerd

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *