Hitman 3 VR, ray tracing en meer komen naar gaming-pc’s in de Jaar 2-update 2022

In onze recensie van Hitman 3 zeiden we dat de game een “passend afscheid was van een van de beste stealth-series van het afgelopen decennium”, maar het lijkt erop dat de game-ontwikkelaar nog niet helemaal klaar is met zijn best gecodeerde kale jongen. in een laatste nieuws En Youtube videoIO Interactive heeft verschillende updates aangekondigd die we kunnen verwachten in de Year Two-update van de game, waaronder VR-ondersteuning, raytracing en gameplay-wijzigingen.

Voorafgaand aan deze aankondiging was de enige manier waarop Hitman 3 in virtual reality kon worden gespeeld, via de PSVR-headset van een PS4 of PS5. Ondersteuning voor pc VR-headsets komt echter in januari 2022 naar de game.

IO Interactive belooft dat “volledige technische details, inclusief de platforms die we ondersteunen, zullen worden onthuld vóór de start van jaar twee op 20 januari 2022.” Ongeacht de ondersteunde headsets, is het veilig om te zeggen dat degenen met de beste VR-headsets zullen genieten van een duidelijkere en soepelere moordervaring in vergelijking met PSVR.

Hitman 3 heeft sinds de release verschillende technische upgrades gekregen, waaronder betere ondersteuning voor de beste gaming-CPU’s met meer dan acht cores, evenals ondersteuning voor shaders met variabele snelheid. Nu is de ontwikkelaar van plan om in 2022 een vorm van ray tracing in de game te introduceren.

De Jaar 2-update introduceert ook een nieuwe “Elusive Target Arcade”-modus, die in januari 2022 in meer detail zal worden gedeeld. IO Interactive heeft ook bevestigd dat het van plan is Hitman 3 nog minstens 12 maanden te ondersteunen, met nieuwe kaarten, feiten en modes. Er staat ook een belangrijke update gepland voor de game in het voorjaar van 2022, meer details volgen nog.

READ  Maak Jurassic World Evolution 2-wetenschappers blij of lijd aan 'rampzalige gevolgen'

{“plan”: {“page”: {“content”: {“title”: “Hitman 3 VR, ray tracing en meer voor gaming-pc’s in de Jaar 2-update 2022”, “type”: “news”, ” categorie”: “gaming-Hardware” }, “gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Gaming Hardware “, ” Genres :[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Indrukken van Panasonic SoundSlayer PC Gaming Speakers
Platform: HardwareMerk: Panasonic Ik had het voorrecht om het virtuele Panasonic Press...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *