Hoe add-ons voor minecraft pedrock te downloaden

Velen beschouwen Vanilla Minecraft als de beste versie van Minecraft. Het is de standaardstatus van het spel en het is hoe het bedoeld was om te worden gespeeld. Sinds de release van de game zijn er verschillende soorten mods, shaders, resource packs en add-ons verschenen voor Minecraft.

Add-ons zijn mods die het gedrag, de geluiden en de textuur van Minecraft veranderen. Ze worden geleverd met een verscheidenheid aan functies en zijn te vinden in verschillende formaten met verschillende hoeveelheden hulpbronnengebruik. Deze functies veranderen en/of verbeteren sommige aspecten van Minecraft en maken het leuker om te spelen. Dit artikel vertelt spelers alles wat er te weten valt over add-ons in Minecraft en hoe ze te downloaden.


Add-ons voor Minecraft Bedrock: Hoe te downloaden

Add-ons kunnen de textuur van in-game entiteiten veranderen (Afbeelding via Minecraft)
Add-ons kunnen de textuur van in-game entiteiten veranderen (Afbeelding via Minecraft)

Een interessant feit over add-ons is dat, in tegenstelling tot mods, shaders en resource packs, add-ons officieel worden gedistribueerd door Mojang en Minecraft. Het is gemaakt door leden van de Minecraft-gemeenschap en is te vinden op de officiële Minecraft-website.

De Bedrock-versie van Minecraft heeft een eigen groep makers die regelmatig nieuwe toevoegingen aan de game ontwerpen en publiceren. Deze add-ons zijn te vinden op veel online websites, waaronder de officiële Minecraft-website, minecraft.net.

De toevoegingen brengen creatieve en unieke veranderingen aan de Bedrock-versie, zoals de toevoeging van nieuwe en verbeterde geluiden. Bovendien brengen ze veranderingen teweeg in het gedrag van mobs en andere entiteiten in Minecraft.

Extra tools kunnen ook nieuwe items aan het spel toevoegen of bestaande verbeteren. Sommige add-ons voegen bijvoorbeeld enkele nieuwe Redstone-remmingen toe aan het spel. Dit kan helpen bij het maken van nieuwe en verbeterde Redstone-ontwerpen en kan het gemak vergroten bij het opzetten van Redstone-circuits.

READ  5 beste offline mobiele games voor Android - Gadgets om te gebruiken

Stappen om add-ons voor Minecraft: Bedrock Edition te installeren

  1. ga naar dit Koppeling Blader door alle beschikbare add-ons. Download wat je leuk vindt.
  2. Belangrijk: Extensies hebben twee soorten pakketten tot hun beschikking: gedragspakketten en resourcepakketten.
  3. Minecraft openen.
  4. Navigeer naar de map waar de gedrags- of bronpakketten zijn geïnstalleerd op de computer van de speler.
  5. Klik op het geïnstalleerde pakket en ga naar het spel. Het zal beginnen met het importeren van het/de pakket(ten) in het spel.
  6. Ga naar de map Add-ons in het spel en klik op het respectievelijke resourcepakket of gedragspakket. Het spel laadt het en het/de pakket(ten) verschijnen in het gedeelte “Actief”.
  7. Geniet van Minecraft met nieuw geïnstalleerde add-ons!

De add-ons maken de Bedrock-versie van Minecraft leuker en dynamischer om te spelen. Ze introduceren nieuwe en verbeterde inhoud en vergroten de herspeelbaarheid van games.


Written By
More from Eda Greene
Dynamico releases op mobiele platforms
Nathan Anderson 21 december 2020-13: 18 uur Dynamico is een actie-avonturenspel dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *