Hoe de bèta nu te downloaden

Een paar dagen geleden lichtte Microsoft de sluier op over het gloednieuwe besturingssysteem Windows 11, al is het nieuwe besturingssysteem dat op veel computers met Windows 10 gratis te downloaden is wel aan bepaalde voorwaarden gebonden. Blijkbaar zal Windows 11 nieuwe functies, een nieuwe grafische definitie en ondersteuning voor nieuwe opdrachten of Android-apps hebben.

Hoe download ik de voorbeeldversie van Windows 11?

Microsoft heeft vandaag de release aangekondigd van de eerste officiële preview van dit nieuwe Windows 11-besturingssysteem.Een interne preview maken 22000.51“Al beschikbaar om te downloaden, waarmee u enkele nieuwe functies van dit binnenkort te lanceren besturingssysteem kunt ontdekken. Een voorbeeldmogelijkheid om dit nieuwe onderdeel van Windows 10 “Start” te testen, verschijnt nu in het midden van het scherm. De nieuwigheid is niet unaniem…

De nieuwe taakbalk maakt deel uit van deze eerste preview-release, om nog maar te zwijgen van een herziene bestandsverkenner, nieuwe thema’s, achtergronden, widgets, aanraakbedieningen, multitasking… Uiteraard zijn de verplichtingen om Preview te configureren of de integratie van deze eerste versie van Windows 11 Bij Microsoft enkele verwachte features zoals ondersteuning voor Android-apps. We zullen dus nog even moeten wachten.

Om gebruik te kunnen maken van deze bètaversie van Windows 11, moet u eerst lid worden van het Windows Insider-programma. Sindsdien is het mogelijk om een ​​bestand van onschatbare waarde te downloaden en het wordt uitdrukkelijk aanbevolen (en aanbevolen) voor ontwikkelaars bij Microsoft om commentaar te leveren op deze nieuwe Windows 11, zodat deze kan worden herzien voordat deze openbaar wordt uitgebracht.

Houd er rekening mee dat Windows 11 eind dit jaar moet worden uitgebracht en dat de update gratis is voor Windows 10 en eerder.

READ  LoL Wild Rift Patch 2.2c APK + OBB Downloadlink »TalkEsport
Written By
More from Eda Greene

Pitt herenbasketbal kondigt drie niet-conferentie thuiswedstrijden aan

Pitt herenbasketbal kondigt drie niet-conferentie thuiswedstrijden aan 13-11-2020 14:00:00 uur PITTSBURGH –...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *