Hoe de Bravely Default Demo te downloaden 2

Bravely Default 2 was oorspronkelijk gepland voor release in 2020, maar is uitgesteld tot 26 februari. Als troostprijs hebben Square Enix en Nintendo op 16 december een nieuwe demo uitgebracht, zodat je meer te weten kunt komen over de RPG-mechanica, de personages en de wereld. U kunt het als volgt downloaden en uitproberen.

  1. ga naar de Dappere standaardpagina 2 op de Nintendo-site.
  2. Klik op Download de demo icoon.
  3. Inloggen Nintendo-account Als u nog niet bent ingelogd.

De demo-download zou automatisch moeten starten op je Nintendo Switch, op voorwaarde dat je daar ook inlogt op je Nintendo-account en je systeem up-to-date is.

Wat kun je doen in de Bravely Default 2-demo?

Dit is een nieuwe versie van de demo, die oorspronkelijk op 26 maart werd uitgebracht als een manier om feedback van spelers te krijgen. De Final Demo laat je direct na de introductie in het eerste hoofdstuk van het spel vallen en laat je twee kerkers verkennen waar je drie sterdragers ontmoet, personages die, wanneer ze verslagen zijn, nieuwe banen voor je helden ontgrendelen.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16, maandelijkse abonnementen voor $ 1 en hoger

Je begint met toegang tot de carrières Freelancer, Vanguard, Black Mage, White Mage en Monk en je verdient de banen Bard en Beastmaster nadat je de respectievelijke sterdragers hebt verslagen. Helaas heb je maar vijf uur om te spelen voordat de demo wordt vergrendeld, dus besteed je tijd verstandig!

Hoewel je met veel van de gratis Nintendo Switch-demo’s je voortgang kunt volgen als je de volledige game koopt, heeft Bravely Default 2 deze functionaliteit niet. Als je de demo echter speelde voordat de game werd uitgebracht, zou je 100 platina-punten ontvangen voor je Nintendo-account.

READ  Computerprogrammering voor ultieme beginners (meestal $ 24,99) - gratis download

We kunnen commissie verdienen over aankopen via onze links. Ik weet meer.

Written By
More from Eda Greene

K-State, Nebraska 3-Game Series uitgesteld tot seizoen 2021-22

MANHATTAN, Kan. – Kansas State en Nebraska zijn overeengekomen om de start...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *