Hoe de Resident Evil 4 beta te downloaden

Hoe de Resident Evil 4 beta te downloaden

De langverwachte Resident Evil 4 Remake komt uit op 24 maart en spelers kunnen via een exclusieve demo delen van de game vroeg ervaren op PlayStation 4 en PlayStation 5. Hier is hoe je er komt.

Resident Evil 4 volgt de terugkerende hoofdrolspeler Leon Kennedy terwijl hij probeert de dochter van de Amerikaanse president te redden, die is ontvoerd door geestelijken op het platteland van Spanje. Eerdere releases in de Capcom-serie, waaronder Resident Evil 2 en 3, kregen positieve aandacht van critici en fans, waardoor de nieuwe release een hype werd.

De originele game werd uitgebracht in 2005 en werd beschouwd als een van de beste games in de langlopende survival-horrorserie. Het cameraperspectief van een derde persoon heeft veel toekomstige games in dit genre beïnvloed, zoals The Last of Us.

PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers kunnen binnenkort een exclusieve Resident Evil 4 Remake-demo downloaden. Het is nog niet uitgebracht, maar het komt “in de nabije toekomst” volgens de PlayStation Blog mail. Verwacht het te downloaden van de PlayStation Store van de game bladzijdenet als bij andere demo’s van hetzelfde spel.

Capcom toonde gisteren ook een nieuwe trailer tijdens zijn State of Play-evenement en kondigde aan dat de populaire spelmodus Mercenaries terugkeert in de remake. De afgelopen weken is er langzaamaan ander nieuws over de game naar boven gekomen, waaronder nieuws over de wijzigingen in de game en de releasedatum van de game.

READ  Hoe de proefversie van Rainbow Six Extraction te downloaden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *