Hoe Disney + Hotstar gratis te downloaden om naar IPL 2021 te kijken

Disney + Hotstar is een online digitaal entertainmentplatform waarmee gebruikers sportevenementen, tv-series, films, nieuws en meer kunnen bekijken en uitzenden op hun online platform. Disney + Hotstar is het OTT-platform van het Star Network, en aangezien Star Sports de officiële IPL-uitzendpartner 2021 is, is Hotstar de live-uitzendpartner voor seizoen 14 van de Indian Premier League. Fans die willen kijken naar de live-uitzending van IPL-wedstrijden 2021 online kunnen de app Disney + Hotstar downloaden op hun smartphones en de wedstrijden live bekijken. Bekijk hoe u Disney + Hotstar naar uw smartphones downloadt. Is Dream11 IPL 2021 Live TV beschikbaar op DD Free Dish, DD National, DD Sports, Doordarshan en Star Sports First TV-kanalen?

Gebruikers van Android-telefoons kunnen Hotstar downloaden van de Google Play Store, terwijl Disney + Hotstar beschikbaar is in de App Store voor Apple-apparaten. Degenen die Android-telefoons gebruiken, kunnen de Hotstar-app op twee manieren op hun smartphone downloaden. De eerste optie is om de app te downloaden vanuit de Play Store, terwijl de tweede optie is door Hotstar APK te downloaden van de webbrowser en deze te installeren. VIVO IPL 2021 Live-uitzending: ontvang Star Network-kanaallijst en nummers op DTH samen met sportpakketkosten

U kunt als volgt de Hotstar-app voor Android downloaden vanuit de Google Play Store

  1. Open Play Store en typ Hotstar in het zoekvak
  2. Wanneer de Hotstar-applicatie verschijnt, tik je op “Installeren” en download je de applicatie. Zodra het downloadproces is voltooid, wordt de app automatisch op uw apparaat geïnstalleerd.
  3. Na een succesvolle installatie ziet u een Hotstar-pictogram op uw startscherm.
  4. Om de app te openen, tik je op Hotstar, selecteer je je taalvoorkeur en klik je op ‘Doorgaan’.
  5. U kunt doorgaan en u registreren of inloggen, als u momenteel een abonnee bent, met uw Facebook- of Gmail-account, telefoonnummer of door de vereiste registratiegegevens op te geven.
READ  Volgend jaar komen er twee nieuwe Doctor Who-console- en mobiele games - SEENIT

Nadat u bent ingelogd, kunt u livevideo’s en live-uitzendingen van IPL 2021-wedstrijden en andere sportevenementen, films, tv-shows, nieuws en meer bekijken vanuit de Hotstar-app. Om IPL 2021 gratis live streaming online te bekijken, moet u een kleine abonnementsvergoeding betalen en een abonnement nemen op een pakket. Gebruikers kunnen ook IPL 2021-wedstrijden bekijken op de Hotstar-website.

(Het bovenstaande verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 13 april 2021 om 17:30 uur IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website latestly.com).

Written By
More from Eda Greene

Top 5 gratis Android-games om 2021 te spelen: downloadlink, tips

Het Google apps-systeem (Play Store) is gevuld met een groot aantal niet-officiële...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *