Hoe een game vooraf op pc te installeren

Genshin Impact is een aanstaande op gacha gebaseerd actie rollenspel videogame ontwikkeld door miHoYo. Het wordt vrijgegeven 28th September 2020 op verschillende platforms, waaronder PC, PS4, Xbox One, Android en iOS.

Een paar uur geleden heeft de PC-pre-installatie voor Genshin Impact ging live. Je kunt nu beginnen met het downloaden van het spel (aangezien de servers super traag zijn), en het spelen zodra het op maandag wereldwijd uitkomt.

Lees ook: Resident Evil 8: Village TGS – Verhaaldetails, nieuwe look Ethan Winters, 25-jarig jubileum en meer

Stap-voor-stap handleiding voor vooraf installeren Genshin Impact op pc’s

Gisteren, Genshin Impact ontving de officiële pc-systeemvereisten. Ook zijn de links voor voorinstallatie in sommige regio’s live gegaan. Vanaf nu is deze game beschikbaar voor pre-installatie op pc’s voordat de game wereldwijd wordt gelanceerd.

Hier is een uitgebreide handleiding die u kunt downloaden en vooraf op een systeem kunt installeren:

1) Bezoek de officiële website van Genshin Impact

Ga naar de officiële website van Genshin Impact en registreer uzelf voor een nieuw account. Nu, terug op de eerste landingspagina, vindt u verschillende genoemde platforms. Selecteer Windows.

Afbeeldingscredits: miHoYo
Afbeeldingscredits: miHoYo

2) Download het Genshin Impact pc-opstartprogramma

Nadat u op het tabblad Windows hebt geklikt, wordt het Genshin Impact-opstartprogramma gedownload.

Afbeeldingscredits: miHoYo
Afbeeldingscredits: miHoYo

Lees ook: Resident Evil 8: Village – Aankomende volledige presentatie staat gepland voor 27 september

3) Installeer het Genshin Impact pc-opstartprogramma

Kies het pad waar u het Genshin Impact-opstartprogramma wilt installeren, dat ongeveer 260 MB opslagruimte in beslag neemt.

Notitie: Het gamebestand wordt standaard geïnstalleerd op dezelfde locatie waar u ervoor kiest om het Genshin Impact-opstartprogramma te installeren.

READ  Strategiespel voor meerdere spelers voor PlayStation 4 en pc "GUNS UP!" Aangepast voor mobiel, pre-orders zijn nu open - TouchArcade
Afbeeldingscredits: miHoYo
Afbeeldingscredits: miHoYo

4) Begin met het downloaden van Genshin Impact

Begin met het downloaden van het spel door op te klikken Installeer nu. De officiële spelgrootte van Genshin Impact is ongeveer 11,97 GB. Het is een kleine download. De gameservers zijn echter erg traag en het kan zeven tot acht uur duren voordat het downloaden is voltooid.

Afbeeldingscredits: miHoYo
Afbeeldingscredits: miHoYo

Genshin Impact officieel pre-installatieschema op verschillende platforms

Hier is de officiële datum en timing voor de pre-installatie van Genshin Impact beschikbaarheid op verschillende platforms.

Pc

  • Starttijd voor het laden: 26 september 2020 10:00 (GMT + 8), 02:00 (UTC); 25 september 2020 19:00 (PDT)

iOS en Android

  • Starttijd voor het laden: 27 september 2020 14:00 (GMT + 8), 06:00 (UTC); 26 september 2020 23:00 (PDT)

PS4

  • Reizigers vooraf bestellen: 26 september 2020 00:00 (GMT + 8); 25 september 2020 16:00 (UTC), 09:00 (PDT)
  • Alle reizigers: 28 september 2020 00:00 (GMT + 8); 2 september 2020 16:00 (UTC), 09:00 (PDT)

Reizigers kunnen op de hoogte blijven van de officiële site van Genshin Impact voor meer updates

Lees ook: Nier Replicant ver. 1.22474487139: Prijs van de White Snow-editie, inhoud, waar te reserveren en meer

Gepubliceerd 26 september 2020, 16:07 ET

Written By
More from Max Mcgee

Dit zijn de bestverkochte en meest gespeelde Steam-games van 2020

Valve heeft hun jaarlijkse beoordeling van games op Steam vrijgegeven op basis...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *