Hoe klein is de kleinste console van Microsoft, de Xbox Series S?

De Xbox Series S is de kleinste Xbox die Microsoft ooit heeft gemaakt. Ik heb er nu een in mijn huis. Ik kan je nog niets vertellen over hoe het werkt. Maar ik kan je vertellen dat het klein is. Nou, het is klein volgens Xbox-normen.

Ik ben dol op de grootte en het uiterlijk van de Series S.Ik heb geen andere console van de volgende generatie om mee te vergelijken, omdat ik die niet heb een Xbox Series X zoals mijn baas Chris Plante, en ik heb geen PlayStation 5 zoals mijn collega Russ Frushtick, die al moeite heeft om erachter te komen waar hij het enorme apparaat van Sony in zijn huis kan plaatsen.

Uiteindelijk zal ik me zorgen moeten maken over waar ik de PS5 ga neerzetten, en ik kijk er niet naar uit. Maar ik heb me geen zorgen gemaakt over waar ik de Xbox Series S moet neerzetten. Hij ziet er overal goed uit. Net als de PS5 is hij wit en visueel opvallend, maar in tegenstelling tot de PS5 maken de paar andere visuele accenten hem zowel schattig als strak. Het heeft een grote zwarte ronde ventilator aan een van de platte zijden en een zwart-witte aan / uit-knop op een aangrenzend zijpaneel. De Xbox Series S ziet eruit klaar voor Ascot openingsdag.

Het is ook, zoals ik al zei, charmant klein.

Foto: Maddy Myers / Polygon

Maar dat is het niet dat klein. Hij is klein voor een Xbox, maar hij is groter dan sommige van mijn andere consoles. Met 9,8 pond heeft het wat gewicht. De Nintendo Switch weegt minder dan een pond, zelfs als de Joy-Cons is bevestigd. Nintendo doet natuurlijk niet dezelfde beloftes over de prestaties die Microsoft heeft gedaan voor de Xbox Series S, maar we hebben het hier niet over wat er onder de motorkap zit. We hebben het alleen over het object zelf.

Foto van een Xbox-S-console en een Nintendo Switch

Foto: Maddy Myers / Polygon

De Xbox Series S is 25,5 cm lang, 5,9 cm lang en 2,5 cm dik, waardoor het lijkt alsof hij deel uitmaakt van de Wii en Wii U-familie. Het is echter nog steeds de grote van dit trio.

De Nintendo Wii U, de Xbox Series S en de Nintendo Wii (van links naar rechts)

Foto: Maddy Myers / Polygon

Het torent positief uit boven dit beeldje van Street Fighter’s Ken.

Foto: Maddy Myers / Polygon

Hij is zelfs groter dan mijn jumbofles olijfolie!

Foto van een Xbox-S-console naast een fles olijfolie op een keukenplank

Foto: Maddy Myers / Polygon

Maar nogmaals, de Xbox Series S is kleiner dan mijn kat Warren Worthington, die zich onder de bank verstopte en niet wilde deelnemen aan deze fotoshoot. (Hij weegt 11 pond.)

Foto van een Xbox-S-console onder een bed naast een black & amp; witte kat

Foto: Maddy Myers / Polygon

Deze Xbox is ook klein genoeg om op deze volgepakte boekenplank te proppen.

Foto van Xbox-S-console bovenop boeken

Foto: Maddy Myers / Polygon

Dus je weet het. Het is console-formaat.

READ  Komt Baldur's Gate 3 naar Xbox?
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox One-fans hebben nog een laatste kans om GRATIS Hidden Gem te spelen | Gamen | Vermaak

Xbox One Gold-abonnees moeten zich haasten en profiteren van de nieuwste Free...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *