Hoe krijg je 200 duizend dollar en een extra T-shirt in GTA Online Los Santos Tuners

Voor een beperkte tijd biedt Rockstar Games GTA Online-spelers wat extra content aan als ze de Contract Mission voltooien.

Vanaf nu tot 28 juli kunnen spelers deze overvallen uitvoeren om nieuwe beloningen te krijgen. Rockstar Games belooft goederen bezorgen $ 200.000 en een nieuw kledingstuk.

Het Born x Raised Los Santos T-shirt is exclusief voor dit evenement. Het enige dat spelers nodig hebben, is de contractmissie te voltooien.

Los Santos Tuners kenmerkt de muzikale talenten van Kenny Dixon Jr., beter bekend als KDJ of Moodymann. Introduceert zes nieuwe spelers Contractmissies. Dit zijn in feite kleine diefstallen die in twee delen vallen: het planningswerk en de laatste klus. Spelers moeten hun voorbereidende werk afmaken voor het grote werk.Alles wat GTA Online-spelers moeten weten over de nieuwe beloningen voor contractmissies

Nu een kans om gemakkelijk geld te krijgen in GTA Online (Afbeelding via Rockstar Games)
Nu een kans om gemakkelijk geld te krijgen in GTA Online (Afbeelding via Rockstar Games)

Volgens het officiële Twitter-account van Rockstar Games hoeft een GTA-speler alleen maar de ultieme Contract Mission te voltooien. Door dit te doen, ontgrendelen ze hun nieuwe beloningen. Spelers hebben minder dan een week de tijd om dit te doen, als ze dat nog niet hebben gedaan.

Start- en einddatum (en wanneer spelers beloningen verwachten)

GTA Online-spelers kunnen verdienen Beloningen Beloningen Tussen nu en 28 juli. Na 2 augustus worden geld en goederen binnen 72 uur geleverd. Het is goed om nu te beginnen en het af te maken.

Contracttaken uitvoeren voor Los Santos Tuner

Er zijn in totaal zes overvalmissies, variërend van inbreken in gevangenissen tot het stelen van goederen in een goederentrein. Spelers kunnen het vinden op het vacaturebord in de autowinkel. Ze moeten de twee voorbereidende taken uitvoeren voor de laatste klus.

De Superdollar-deal vereist bijvoorbeeld dat spelers virussoftware en een volgapparaat installeren. Als ze dat eenmaal hebben gedaan, kunnen ze opstijgen met galeien van een militair konvooi.

Al deze missies maken gebruik van hogesnelheidsvoertuigen voor transport.

Natuurlijk zullen er onderweg complicaties zijn. GTA Online-spelers verwachten dat het bedrijf beter is dan de wetshandhaving. Deze posities hebben de neiging om erg snel op te warmen, dus spelers moeten alles uit de kast halen.

Spelers kunnen goed geld verdienen (samen met extra beloningen)

De meeste van deze betalingen liggen gemiddeld tussen $ 170.000 en $ 185.000. Deze taken zijn meestal kort en eenvoudig. Het beste van alles is dat het solo kan worden gedaan. Je hoeft je geen zorgen te maken over niet-coöperatieve teamgenoten.

Bovendien geven deze missies spelers ook een reden om hun nieuwe tunervoertuigen te gebruiken.

Naast een premie van $ 200.000 van Rockstar Games, kunnen spelers in één dag $ 400.000 verdienen. Het is een goed bedrag dat ze kunnen sparen voor toekomstige uitgaven. GTA Online-servers zullen naar verwachting druk zijn, dus spelers moeten toeslaan tijdens het hardlopen ijzer is heet. Ze hebben maar tot 28 juli.

Opmerking: dit artikel geeft de persoonlijke mening van de auteur weer.

Bewerkt door Sego Samuel Ball

READ  Dead Space heeft geen remake nodig, maar hier is hoe het ervan kan profiteren
Written By
More from Aubrey Mason

NASA is van plan om een ​​robotrover te lanceren om tekenen van het vorige leven op Mars te zoeken

De waarnemingen onthullen veel verschijnselen die nog nooit samen in één burst...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *