Hoe Minecraft 1.19 te downloaden voor versie 1

Na vele snapshotversies heeft Mojang eindelijk de bètaversie 1.19 van Minecraft 1.19 uitgebracht. Mojang publiceert eerst verschillende screenshots van de update, gevolgd door pre-releases, voordat hij uiteindelijk de kandidaten vrijgeeft. Dit vertelt ons dat de Minecraft 1.19-update niet ver achterblijft. Deze bètaversie bevat ook veel veranderingen en verbeteringen met betrekking tot nieuwe functies in het spel.

De Wild Update zal nieuwe menigten bevatten, zoals The Warden, Frog, Tadpole en Allay. Met deze update worden ook twee nieuwe biomen, Deep Dark en Mangrove Swamp, aan de game toegevoegd. Afgezien daarvan zijn er veel nieuwe blokken en niet-mob-entiteiten die met de update zullen worden toegevoegd. Deze zullen broeden in een van de twee nieuwe biomen. Nieuwe betoveringen, statuseffecten, evoluties en meer zullen binnenkort aan het spel worden toegevoegd met Minecraft 1.19.


Hoe Minecraft 1.19 voor versie 1 gemakkelijk te downloaden

Net als bij de keuzes, kan Minecraft 1.19 vóór versie 1 ook eenvoudig worden gedownload van de officiële game-launcher die spelers krijgen zodra ze de game hebben gekocht. Spelers kunnen eenvoudig de launcher openen en zoeken naar de “laatste screenshot”-optie in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant van de “Play”-knop. In de optie die “Snapshot” zal zeggen, zullen spelers echter merken dat “1.19 pre1” eronder is geschreven, wat bevestigt dat het de eerste pre-release is en geen screenshot.

Selecteer de laatste opnameoptie in dit venster (Afbeelding via Sportskeeda)
Selecteer de laatste opnameoptie in dit venster (Afbeelding via Sportskeeda)

Eenmaal geselecteerd, kunnen spelers gewoon op play drukken en het opstartprogramma downloadt automatisch de bestanden die nodig zijn om Minecraft 1.19 vóór versie 1 uit te voeren. Spelers moeten er altijd aan denken om een ​​nieuwe wereld te creëren elke keer dat ze een nieuwe take of demo spelen Oude werelden zijn niet compatibel en kan het spel crashen.

READ  Office voor Windows versie 2102 Build 13801.20004 is beschikbaar om te downloaden (Beta); Verandering

Deze keuzes en preloads zijn bètaversies van het spel, daarom kunnen mods zoals optiFine, sodium, Forge, enz. er niet in werken. Spelers kunnen de shaders ook niet gebruiken omdat ze niet compatibel zijn met de gameversie.


Nieuwe wijzigingen in Minecraft 1.19 vóór versie 1

Naarmate Mojang vorderde met het uitbrengen van nieuwe updates, stopten ze met het toevoegen van grotere functies en begonnen ze zich in plaats daarvan te concentreren op kleinere tweaks en fixes om de update en de game in het algemeen verfijnder te maken. In deze bètaversie zijn er veel wijzigingen in de reeds bestaande functies en drukte.

Veranderingen in blokken en mobs in Nether (Afbeelding via Minecraft)
Veranderingen in blokken en mobs in Nether (Afbeelding via Minecraft)

In deze update zijn Sculk-sensorblokken gevoeliger voor het geluid van kruisbogen, schilden en zelfs spelers die harnassen dragen of voedsel eten. Alle bewegingen en geluiden van deze items en activiteiten worden gedetecteerd door het sculk-sensorblok. Als ze deze echter allemaal willen gebruiken zonder het blok te activeren, kunnen ze dat gewoon doen door te bukken.

Afgezien hiervan waren er andere kleinere veranderingen, zoals het lichtniveau dat werd gegenereerd door skeletten, verdorde skeletten, zwijnen, enz. in de hel.


Written By
More from Eda Greene
Minecraft Bedrock 1.17.20.21 Beta downloaden op Android en Windows
Minecraft Caves and Cliffs Part 1 is al een tijdje uit. Veel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *