Hoe Minecraft Live 2022 te bekijken: waar te kijken, wanneer te beginnen

Hoe Minecraft Live 2022 te bekijken: waar te kijken, wanneer te beginnen

Waar kun je Minecraft Live 2022 kijken? Mojangs grote jaarlijkse viering van een van de beste crafting-games aller tijden staat op het punt te beginnen en zal de resultaten tonen van de lopende menigte-stemming in Minecraft 2022, waar spelers de kans hebben om te kiezen welke maffia de volgende zal zijn om deel te nemen aan het sandbox-spel . Er zal waarschijnlijk ook veel nieuws zijn over aankomende updates in de toekomst.

Het hoogtepunt voor veel spelers zijn waarschijnlijk de resultaten van het stemmen van de menigte in Minecraft. Spelers stemmen momenteel op hun favoriet tussen de op landbouw gebaseerde Sniffer, de item-verzamelende Rascal en de Tuff Golem – ontdek hoe je kunt stemmen via de bovenstaande link, hoewel de stemming binnenkort sluit, dus je moet snel zijn!

Naast het nieuws over de volgende grote update na Minecraft 1.19 The Wild, zullen we waarschijnlijk ook het een en ander horen over het aankomende strategiespel, Minecraft Legends. Uit een korte hint in de grap blijkt dat de kans groot is dat het avonturenspel Minecraft Dungeons van 2020 ook wat liefde krijgt.

Hoe Minecraft Live 2022 te bekijken – waar te kijken en wanneer te beginnen

Minecraft Live begint op 15 oktober om 9.00 uur PT / 12.00 uur ET / 17.00 uur GMT. Je kunt het bekijken op de officiële youtube minecraft kanaal of via hun website, Minecraft.net. Als je iets nodig hebt om je in een goed humeur te krijgen, bekijk dan mijn Aankondiging Officiële aankondiging.

Je kunt Minecraft Live 2022 hieronder bekijken:

Persoonlijk hopen we dat de buggy’s die aan het einde van de trailer zijn vastgemaakt een realiteit zijn, zodat we een aantal geweldige achtbaanritten kunnen bouwen met onze vrienden. In de tussentijd hebben we tonnen van de beste Minecraft-skins om je personages aan te kleden, en de beste Minecraft-mods om je ervaring tot in de perfectie te verfijnen.

READ  Ark-remaster schakelt cross-play op pc uit vanwege 'game-integriteit'

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *