Hoe SBI m-Passbook te downloaden

SBI m-Passbook is een elektronisch bankboekje dat kan worden gebruikt om uw transactierekeningactiviteiten op te slaan en vast te leggen. m-Passbook is eigenlijk het mobiele bankboekje uitgegeven door m-Passbook Centrale Bank van India Het is vrij verkrijgbaar. Grootboek is verkrijgbaar bij Staatsbank programma. Elke gebruiker van SBI Retail Internetbankieren kan de State Bank App downloaden uit de Google Play Store en m-Passbook gebruiken.

Gebruikers kunnen de app downloaden van appel‘S app Winkel of Google Play Store. Transacties kunnen op elk moment van de dag na het inloggen handmatig worden gesynchroniseerd/geüpdatet in het m-Passbook van de gebruiker Staatsbank overal.

Eenmaal bijgewerkt, kunnen gebruikers hun transacties zien in het mobiele bankboekje dat op hun apparaten is opgeslagen. Dit is een bijkomend voordeel om uw transactiegeschiedenis te bekijken en te monitoren, zonder telkens verbinding te maken met het systeem/de server van de bank om transacties op te halen.

M-passbook Offline is een functie van de State Bank-app, waar gebruikers hun m-Passbook-transacties offline kunnen bekijken, zonder dat er een internetverbinding nodig is. Alle m-Passbooks zijn beschikbaar voor gebruikers (totdat ze zijn gesynchroniseerd) zonder dat ze zich hoeven aan te melden bij Online Bankieren.

verbreedt

  1. Om m-Passbook offline te bekijken, moet de gebruiker zijn/haar “Gebruikersnaam” en “M-Passbook PIN” voor online bankieren invoeren.

  2. Door op de m-Passbook-link te klikken, wordt de gebruiker gevraagd een ‘gebruikersnaam’, een eerder aangemaakte 4-cijferige pincode en ‘submit’ in te voeren.

  3. Accounthouders moeten een m-Passbook-pincode aanmaken voordat ze uw gegevens kunnen synchroniseren.

  4. Log als eenmalige activiteit in op de State Bank Anywhere-app, ga naar het menu Instellingen onderaan >> Maak/Reset m-Passbook-pincode.

  5. Aangemaakt, gelieve de grootboeken van uw account te synchroniseren/bij te werken, zodat u ze offline kunt bekijken, zonder dat er een gegevensverbinding nodig is.

  6. De link “m-Passbook” verschijnt op de inlogpagina zelf. Gebruikers hoeven niet in te loggen op hun online bankrekening om m-Passbook te bekijken.

  7. Als de gebruiker zijn pincode vergeet, kan dezelfde link worden gebruikt om een ​​nieuwe pincode te genereren.

  8. Na een succesvolle lokale verificatie van de pincode wordt een lijst met transactierekeningnummers (waarvoor het mobiele bankboekje al op de telefoon aanwezig is) aan de gebruiker getoond ter selectie.

READ  Tom Clancys Elite Squad Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Zodra de gebruiker een specifiek account selecteert, wordt het m-grootboek geopend in liggende modus om alle eerder gesynchroniseerde transacties in te vullen.

In de offline versie van m-Passbook mag de “Sync”-knop niet aanwezig zijn.

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *