Hoe TikTok-video’s zonder watermerk te downloaden

Als je bent vergeten de eerste snaps op te slaan voordat je een video naar TikTok uploadt, gebruiken sommige gebruikers een website met de naam snap.tik om het TikTok-watermerk te verwijderen en hun originele beeldmateriaal te herstellen.

TikTok heeft een enorm succesvol jaar achter de rug, en naarmate meer en meer mensen lid worden van de app en inhoud gaan delen, vinden de populairste video’s hun weg buiten TikTok en verspreiden ze zich naar andere platforms zoals Twitter.

Je hebt waarschijnlijk een groot aantal TikToks in je feed zien verschijnen, of je nu een account op de app hebt of niet, en je zult altijd kunnen zien dat het een TikTok-video is omdat het een TikTok-logowatermerk heeft samen met het origineel de naam van de uitgever verschijnt regelmatig in de video.

Deze functie is bedoeld om te voorkomen dat inhoud wordt gestolen en opnieuw wordt gepost naar andere accounts of sites zonder saldo, maar het kan soms een probleem zijn voor individuele makers.

Tik Tok

TikTok is het centrum geworden van allerlei virale trends.

Als je de originele video die je hebt gemaakt voordat je deze naar TikTok hebt geüpload, wilt behouden, maar bent vergeten de onbewerkte beelden op te slaan, kan het zijn dat je het watermerk niet van de video kunt scheiden wanneer je TikTok naar je filmrol downloadt.

Sommige TikTok-gebruikers vinden echter succes met een website genaamd snap.tik waarmee gebruikers TikToks zonder watermerken kunnen downloaden – ook al zijn ze op geen enkele manier verbonden met TikTok.

READ  Vier de maand van de zwarte geschiedenis: download een kleurplaat met de buitengewone zwarte Lancaster | lokaal nieuws

Merkbaar: Het wordt niet aanbevolen om deze app te gebruiken om watermerken uit de video’s van andere mensen te verwijderen, aangezien de watermerkfunctie er is om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke makers altijd de eer krijgen voor hun werk.

Hoe TikToks zonder watermerk te downloaden

  1. Eerst moet je de link krijgen van de TikTok die je wilt downloaden. Start de toepassing, klik op de knop “Delen” op de video die u hebt gekozen en klik vervolgens op de blauwe knop “Link kopiëren” om de link te kopiëren.
  2. Ga naar snap.tik website.
  3. Plak de link naar de TikTok van je keuze en klik op de groene knop.
  4. Gebruik een van de downloadlinks om de video te downloaden.

Aangezien deze website niet is aangesloten bij TikTok, gebruik je deze voornamelijk op eigen risico, maar het is een optie als je een video probeert te herstellen zonder watermerk die je bent vergeten op te slaan.

Written By
More from Eda Greene

PUBG Mobile India Date Leak: Absoluut de nieuwste updates voor gamefans met betrekking tot hun geliefde game

Wanneer wordt PUBG Mobile India gelanceerd? Miljoenen gamefans staan ​​te popelen om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *