Hoe u “Grand Theft Auto 5” op uw Android-apparaat kunt spelen met Steam Link of Xbox Game Pass

Grand Theft Auto 5 (ook bekend als GTA V) werd gelanceerd in 2013 en het is nog steeds een van de meest gespeelde spellen dankzij de groeiende internetmodus genaamd GTA Online. Er is geen mobiele versie van dit spel, maar je kunt het op je Android-telefoon spelen als je wilt. De game werd voor het eerst uitgebracht op Xbox 360 en PlayStation 3, en vervolgens op pc. GTA 5 is ook uitgebracht voor Xbox One en PlayStation 4. GTA 5 zal ook worden aangeboden op de nieuwste generatie consoles, Xbox Series X / Series S en PlayStation 5. Ik gebruik veel verschillende apps.

je kunt spelen Grand Theft Auto 5 Gebruik een van beide op uw Android-apparaat stoom- Link of Xbox-gamekaartZe hebben echter allebei enkele basisvereisten, zoals het bezitten van de game op Steam, een desktopcomputer, een betrouwbare internetverbinding en een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. Met dat in gedachten, hier is hoe je GTA V op je Android-apparaat kunt spelen.

Speel GTA V op je Android-apparaat met Steam Link

 1. Download Steam naar uw desktopcomputer en log in.

 2. Download de gratis Steam Link-app uit de Google Play Store naar uw Android-apparaat.

 3. Bij het starten van de applicatie wordt het installatiescherm weergegeven Laten we beginnen..

 4. Als je een Steam-controller of een controller van een derde partij hebt om met je Android-apparaat te gebruiken, kun je deze koppelen met je smartphone of tablet. Als dit niet het geval is, kunt u het bedienen met aanraakbedieningen Gebruik aanraakbedieningen Als je geen gekoppelde console hebt, ga je gang.

 5. Toepassingsscans voor beschikbare Steam-pc’s en pc’s worden hier vermeld.

 6. Als je erop klikt, geeft de app een 4-cijferige pincode weer die je moet invoeren in de Steam-client op het bureaublad.

 7. Voer de pincode in het pop-upvenster in dat wordt opgehaald door de Steam-desktopclient en druk op Ja..

 8. De Steam Link-app maakt verbinding met uw desktopclient en voert netwerktests uit, en als u klaar bent, tikt u op Ja..

 9. Op het volgende scherm heeft de computernaam een ​​groen vinkje en de touchcontroller een groen vinkje.

 10. Klik op dit scherm begin met spelen..

 11. De Steam Link-app geeft je externe toegang tot de Steam-desktopclient met behulp van een verbindingsschakelaar en vier knoppen. Hier kun je door alle games bladeren die je op Steam hebt. Standaard worden games weergegeven die zijn geoptimaliseerd voor spelen op afstand.

 12. Zoek GTA V en tik op UhSelecteer in het volgende scherm Speel Met de A-knop.

 13. Je kunt nu GTA V spelen op je Android-apparaat.

Speel GTA V op je Android-apparaat met Xbox Game Pass

GTA V-spel Je bent terug bij de gamepas Je kon het vorige maand spelen op je Android-smartphone of -tablet. Om games te spelen met Xbox Game Pass, heb je alleen een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement en een snelle internetverbinding nodig. Sommige games hebben ook een controller nodig, maar andere kunnen met aanraakbediening worden gespeeld.

 1. Download de gratis Xbox Game Pass-app uit de Google Play Store.
 2. U wordt gevraagd om u te registreren of in te loggen op de app. Gebruik dezelfde inloggegevens die u hebt gebruikt voor het Xbox Game Pass-abonnement.
 3. Zorg ervoor dat u zich op het startscherm op het tabblad Cloud bevindt.
 4. Zoek GTA V en klik Speel..

Mi 11X is de beste telefoon onder Rs. 35.000? We hebben dit besproken Orbitaal, Gadget 360 Podcast. Toen (om 23:50) sprong hij in de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Banen zijn beschikbaar in: Apple PodcastEn de Google PodcastEn de SpotifyEn de Amazon-muziek Waar je ook een podcast kunt krijgen.

READ  De Astro A20-gamingheadset is compatibel met Xbox Series X en PS5
Written By
More from Vanessa Hale

Het bekroonde bordspel Wingspan komt naar de Xbox One en Xbox Series X | S.

Als je in 2019 een bordspelwinkel binnenliep, is Wingspan je misschien aanbevolen....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *