Hoe u uw hartslag kunt controleren met een Pixel-telefoon

Illustratie van een artikel met de titel Hoe u uw hartslag kunt controleren met een Pixel-telefoon

afbeelding​ Google

U kunt nu een Pixel-telefoonhoesje gebruiken om uw hartslag en ademhalingsfrequentie te controleren zonder een app van derden of een fitnessapparaat te gebruiken.

Als Android-gebruikers tot nu toe hun hartslag of ademhaling willen controleren zonder een smartwatch of fitness wearable, moeten ze naar de Google Play Store gaan en een paar apps pakken. Hoewel sommige van dit soort apps gratis te gebruiken zijn, is het moeilijk om hun nauwkeurigheid te beoordelen – wat duidelijk erg belangrijk is bij het onderzoeken van cardiovasculaire gezondheid. Een wellness-app kan u niet helpen uw gezondheid op peil te houden als deze u slechte gegevens oplevert. De nieuwe Pixel-functies lijken in ieder geval erg betrouwbaar; Google zegt dat de hartslagmeter dat wel is Nauwkeurig tot op 2% volgens hun tests

Nieuwe hartslag- en ademhalingsmonitors worden vandaag uitgerold voor “ondersteunde” Pixel-apparaten, maar ze zijn ook gepland voor niet-Pixel Android-apparaten in de toekomst. In de aankondiging van Google staan ​​geen specifieke apparaten vermeld, maar het is waarschijnlijk dat alle telefoons zullen worden opgenomen in de Pixel 3, 3a, 4, 4a en 5-series.

Er verschijnen nieuwe biomarkertests in de Google Fit-app. Beide functies gebruiken de camera’s van uw apparaat om vitale items te controleren. De camera aan de achterzijde meet kleurveranderingen in uw vinger om uw hartslag te berekenen, terwijl de camera aan de voorzijde gezichtsherkenning gebruikt om het aantal ademhalingen te tellen. U kunt uw resultaten ook na elke test opslaan als u uw vitale functies in de loop van de tijd wilt volgen.

Controleer uw hartslag

 1. Open Google Fit.
 2. Kiezen “Controleer uw hartslag.”
 3. omgaan met “volgende” Om door de instructies op het scherm te navigeren.
 4. Sta Mobile Vitals toe om foto’s en video’s te maken.
 5. Plaats uw vinger op de camera aan de achterzijde wanneer daarom wordt gevraagd.
 6. Wacht terwijl de app zijn metingen uitvoert. U ziet de voortgangsbalk vol op het scherm.
 7. Als de test is voltooid, ziet u uw hartslag. omgaan met “Onthoudt” Om resultaten op te slaan in Google Fit, of “X” Sluiten.

Controleer uw ademhalingssnelheid

 1. Kiezen Controleer uw ademhalingssnelheid In de Google Fit-app.
 2. Volg de instructies op het scherm om de camera correct in te stellen. U moet de telefoon ondersteunen zodat deze tijdens de test volledig stabiel blijft.
 3. Geef de app toestemming om video op te nemen wanneer daarom wordt gevraagd
 4. Gebruik de hulplijnen om ervoor te zorgen dat u uw gezicht en borst ziet, en houd deze dan stevig vast.
 5. De app haalt adem terwijl je de voortgangsbalk vult.
 6. U zult uw resultaten zien zodra de test voorbij is. omgaan met “Onthoudt” Om resultaten op te slaan in Google Fit, of “X” Sluiten.

Merk op dat deze schermen bedoeld zijn voor incidentele tests – je hebt nog steeds een smartwatch of fitnessarmband nodig als je continue metingen wilt.

READ  Cyberpunk 2077 PS4 / XO-prestaties zijn "verrassend goed", zegt CDPR
Written By
More from Lesley Curry

29 Amazon Prime Day Fashion Deals die je eigenlijk wilt kopen

Amazon Dag twee van Amazon Prime Day, het jaarlijkse tweedaagse verkoopevenement, is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *