Hoe Warzone Pacific op pc te downloaden

Plicht

Afbeelding met dank aan Activision

Hoe je Warzone Pacific op pc kunt downloaden, vragen velen zich nu af, aangezien spelers voor het eerst in Caldera en geïntegreerde Vanguard-content kunnen duiken.

Voor wie op zoek is naar een van de meest populaire gratis games in het Battle Royale-genre, hier zijn de details over het downloaden van Warzone Pacific op pc.

Ten eerste, met alle Call of Duty-titels die exclusief beschikbaar zijn op pc via de Battle.net-launcher, moeten spelers eerst de launcher installeren vanaf Blizzard-website.

Het Battle.net-opstartprogramma wordt gebruikt om Activision Blizzard-spellen ook op andere computers te installeren en te spelen, van Hearthstone tot Overwatch.

Zodra de Battle.net-speler goed is en spelers hun eigen BattleTag hebben, die kan worden gekoppeld aan PlayStation- en Xbox-accounts om geavanceerde functies in te schakelen, is Warzone Pacific gemakkelijk te vinden in de gamecatalogus van de app.

Vanaf daar download en installeer je de game en je bent helemaal klaar.

Het lijkt absoluut de moeite waard voor pc-gamers die Warzone Pacific nog niet eerder hebben gespeeld, omdat de titel zojuist Ricochet Anti-Cheat Kernel-Level PC Driver en een nieuwe hoofdkaart bij de lancering van Caldera heeft gezien.

Raadpleeg voor meer informatie over Call of Duty: Warzone Pacific onze handleidingen over pingen, FPS, Caldera-cachelocaties en slots.

READ  NetDragon's Jumpstart lanceert nieuw Neopets Merchandise-licentieprogramma Hong Kong Stock Exchange: 0777

Written By
More from Eda Greene
CBSE Klasse 9 Punjabi Curriculum 2021-2022
Download CBSE Class 9 Punjabi Syllabus 2021-2022 in PDF-formaat hier. Bekijk deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *