Hoeveel games zullen Celtics winnen in 2020-21? Dit is wat deze ESPN-projectie zegt

NBA-basketbal zal binnenkort hier zijn en de Boston Celtics zullen een van de meest opwindende teams zijn om naar te kijken wanneer het reguliere seizoen begint.

De Celtics komen van hun derde Eastern Conference Finals-optreden in de afgelopen vier jaar. Ze waren twee overwinningen korter dan de NBA-finale van 2020 na een verlies van de conferentie over de Miami Heat.

De verwachtingen voor de C’s die het seizoen 2020-21 ingaan zijn begrijpelijkerwijs hoog als resultaat, en de prognoses voor hoe goed ze zullen spelen zijn een beetje overal. Veel hangt af van hoe u de toevoegingen en vertrekken van het team in het laagseizoen bekijkt.

Sommige mensen zien het Gordon Hayward vertrekt om zich bij de Charlotte Hornets te voegen als een pluspunt voor de Celtics omdat het jonge sterren Jayson Tatum en Jaylen Brown vrijmaakt om aanvallend een nog grotere rol op zich te nemen. Hayward had ook moeite om blessurevrij te blijven in Boston, hoewel veel daarvan gewoon pech was. Anderen zien het vertrek van Hayward als een verlies van waardevolle scorediepte en spelvaardigheid.

Celtics Talk Podcast: de paniekmeter van Kemba Walker doorbreken; de waarheid over waarom Gordon Hayward vertrok | Luister en abonneer | Kijk op YouTube

De Celtics ook toegevoegd veteranencentrum Tristan Thompson op een gerapporteerde deal van twee jaar ter waarde van $ 19 miljoen. Thompson biedt de C’s de broodnodige diepte, rebound en kampioenschapservaring op de aanvalshelft. Boston verbeterde ook op de positie van de back-up point guard door het ondertekenen van Jeff Teague ter vervanging van Brad Wanamaker.

READ  Hands-on PS5-beelden pronken met Devil May Cry, Godfall en meer

De C’s vervulden een behoefte in het ontwerp toen ze hun buitenschieten met de eerste ronde verbeterden selecties van Aaron Nesmith en Payton Pritchard.

Na een vrij druk laagseizoen voor de Celtics, hoeveel wedstrijden moeten we verwachten dat ze winnen tijdens de campagne van 2020-21? ESPN-analist Kevin Pelton vrijgegeven zijn jaarlijkse winstprojecties vorige week, en hij heeft de C’s gemiddeld 39,3 overwinningen in zijn simulaties, samen met een kans van 84 procent om een ​​playoff-plek te verdienen.

Dit is wat hij schreef over de C’s:

“De Celtics zullen Gordon Hayward zeker missen, wiens vertrek het team met slechts één reserve achterlaat (het jonge centrum Robert Williams III) met een RPM-projectie die beter is dan het competitiegemiddelde. Toch is de basis vijf van Boston sterk genoeg om de Celtics naar de top te tillen. een drukke tweede laag in de oostprojecties.

Bijwerken: Het nieuws dat Kemba Walker pas in januari zal terugkeren naar de game-actie kostte Boston op zijn vroegst iets meer dan een verwachte overwinning en liet de Celtics gemiddeld achter Miami en Philadelphia vallen. “

Forsberg: Wie is de belangrijkste Keltische na de Vlaamse gaaien?

Ter vergelijking: oddsmakers hebben de Celtics ‘meer / minder voor overwinningen op 45,5 gezet, wat de vierde hoogste in de competitie is. Pelton’s gemiddelde van 39,4 overwinningen is het vijfde meest in het oosten in zijn projecties. Hij heeft de Milwaukee Bucks, Toronto Raptors, Miami Heat en Philadelphia 76ers voor op de C’s.

De Celtics boekten 48 overwinningen in 72 wedstrijden tijdens het pandemie-verkorte reguliere seizoen 2019-2020. Het zou helemaal niet verrassend zijn als ze dat totaal opnieuw zouden benaderen – of er zelfs overheen zouden gaan – in de campagne 2020-21. De Celtics waren vorig seizoen het enige team in de competitie met drie spelers met een gemiddelde van meer dan 20 punten per wedstrijd, en ze stonden ook op nummer 2 in toegestane punten.

READ  PC Gamer Hardware Awards: wat is het beste toetsenbord van 2020?

Boston heeft een uitgebalanceerde selectie die wedstrijden op verschillende manieren kan winnen, en dit zal van de Celtics een moeilijk te verslaan team maken in het komende seizoen.

More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *