Hoofdstuk 3 van ‘Faith: The Unholy Trinity’ is technisch ‘over’

We wachtten op wat? ziet eruit als jaren Voor het derde semester van Airdorf in Geloof: de heilige drie-eenheid. Gelukkig ziet het ernaar uit dat we het snel in handen zullen krijgen.

Erdorf Twitter nam het over Gisteravond om te vermelden dat het derde hoofdstuk van Geloof: de heilige drie-eenheid Het is voorbij.” Nou, technisch gezien. “Vanaf nu kun je spelen Geloof: Hoofdstuk Drie Van begin tot eind zonder bugs (game breaking)”, aldus de ontwikkelaar. Dit is in principe voltooid, maar moet nog verfijnd en getest worden voordat je OK voor de release krijgt.

Tot die tijd is er nog veel werk aan de winkel. Airdorf zegt dat ze nog tijd nodig hebben om de drie seizoenen aan elkaar te “binden” (inclusief de eerste en tweede bijgewerkte hoofdstukken) in Geloof: de heilige drie-eenheid. Dit komt bovenop de extra functies en inhoud die in het spel worden gebruikt. Om nog maar te zwijgen over het krijgen van bestanden Vertrouwen Werkt op Steam Deck en Nintendo Switch.

Wat betreft de releasedatum, Airdorf Maakt hij een grapje dat het “haar” zou zijn? Als de game op 4 oktober wordt uitgebracht, dat is vijf jaar na de oorspronkelijke release van Vertrouwen. Zal het gebeuren? Dat moet nog een gezicht zijn.

Het verhaal van het derde hoofdstuk van Geloof: de heilige drie-eenheid Een jonge priester uit vorige seizoenen zal worden gezien met de hulp van een mysterieuze vreemdeling terwijl hij door het donkere platteland reist om te voorkomen dat een demonische sekte een vreselijk krachtige demon oproept.

READ  Final Fantasy Creator verslaafd aan Final Fantasy 14

Momenteel kun je nog steeds de demo krijgen van Geloof: Hoofdstuk Drie op Steam. Of je kunt de gratis versie van Airdorf’s spelen itch.io .pagina.

Written By
More from Aubrey Mason
Intel AI GTA 5 zorgt ervoor dat het er realistisch uitziet, maar niet beter
Zag gisteren Mass Effect: Legendary Edition-lancering, Dat is een geremasterde versie die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *