Horizon Zero Dawn: The Complete Edition is nu gratis voor PS4- en PS5-bezitters

De PS4-hit van Sony en Guerrilla Games Horizon Zero Dawn Nu gratis beschikbaar voor PS4- en PS5-bezitters. PlayStation-bezitters op beide apparaten kunnen tot 14 mei om 20:00 uur PDT / 23:00 ET een gratis digitale kopie van de game inwisselen.

De gratis versie die door Sony wordt aangeboden is Volledige versieDat betekent dat je niet alleen het basisspel krijgt, maar ook enkele extra’s, waaronder Bevroren wildernis Uitbreiding en digitaal kunstboek. In tegenstelling tot gratis PS Plus-games, waarvoor een actief abonnement op de service vereist is, biedt Sony de game gratis en zonder beperkingen aan.

Horizon Zero Dawn Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2017 als exclusief voor PS4. Spelers besturen een jonge jager genaamd Aloy die door een post-apocalyptische wereld dwaalt die wordt gedomineerd door machines, op zoek naar aanwijzingen over haar verleden. De game krijgt ook een vervolg met een titel Verboden Westen, Wat te wijten is aan Komt ergens dit jaar uit op PS4 en PS5‚Äč

Promotie is een onderdeel van Sony’s “Play at Home” Een initiatief dat PlayStation-eigenaren wil aanmoedigen om tijdens de pandemie thuis te blijven door spelers tot juni te stimuleren met gratis games. Bovendien, Sony Er werden ook negen titels toegekend, Inclusief Astronomische robots-reddingsmissie En de Voer Gungeon in Gratis tot 22 april om 20.00 uur PDT / 23.00 uur ET.

READ  Snapchat laat controversieel snelheidsfilter vallen na dodelijke crashes, rechtszaken
Written By
More from Lesley Curry
Bandai Namco werkt aan een remake/remaster van de 3D-actiegame voor Nintendo
Onlangs verschenen er enkele interessante vacatures op de website van Bandai Namco,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *