Horror Devs Surprise World met exclusieve Bright Game Pass

schermafbeelding: Tango-spelwerken

Vandaag, tijdens de Developer Direct op Xbox, Shinji Mikami en ontwikkelaars de innerlijk kwaad Het verraste iedereen door aan te kondigen dat het geen nieuwe horrorgame is, maar eerder een stijlvolle en vrolijke cartooneske actiegame.

Hallo Fay RushHet is ontwikkeld door Tango Gameworks en is een cel-shading ritmisch actiespel waarin spelers rondrennen met kleur Zonsondergang Overdrive-achtig (of Jet Set Radio-Stijl voor mijn oude leiders) Stads- en gevechtsscènes grensgebieden-De stedelingen kijken. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Hi-Fi Rush – Lanceringstrailer

Je speelt als Chai, een Starlord die, met de kracht van zijn gesmokkelde robotarm en boogreactorachtige muziekspeler, het ritme van alles om hem heen kan zien. Denk aan een meer techno-punk versie van Eén klap maneen held , fort. Het leven is echter geen eenvoudige aangelegenheid. Een nerdy bedrijf genaamd Vandelay Technologies (waarschijnlijk een dochteronderneming van Vanlayy Industries) op zoek naar een cool stuk Chai-kunst, ongetwijfeld voor snode doeleinden. Op basis van de trailer zal Chai niet wiebelen en weven tegen bots terwijl hij kleine GameStop-spullen alleen naar zijn eigen samengestelde afspeellijst stuitert. Chai wordt vergezeld door een eclectische groep vrijheidsstrijders die Vandelay willen neerhalen. Prachtig.

Muziek speelt een essentiële rol in de titel van het ritmespel van Tango Gameworks. Goed getimede treffers belonen spelers met beloningen. Net zoals die geweldige filmtrailers waarvan de actie synchroon loopt met trailervideo’s, allemaal Hifi haastDe filmpjes en vijandelijke bewegingen zijn ingesteld op de soundtrack van de game. Met behulp van visuele aanwijzingen van een zwevende techno-metgezel kunnen spelers hun aanvallen perfect timen en de schedels van hun tegenstanders met stijl inslaan.

Tango Gameworks verraste kijkers niet met de aankondiging Hifi haast. Aan het einde van de presentatie kondigde ik aan dat de volledige game, niet de demo, later vanavond beschikbaar zou zijn om te spelen (nee, echt waar) op Windows en Game Pass.

READ  Deze gratis Nintendo Switch-game is tijdelijk beschikbaar
Written By
More from Aubrey Mason
We weten eindelijk iets over Super Mario Bros. de nieuwe
Voorman Spike Het was bijna vier jaar sinds nieuw Mario broers. De...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *