Huawei Petal-kaarten downloaden 2.7.301 (002)

Huawei bracht de tweede Petal Maps-update in juli 2022 uit via AppGallery. Ondertussen komt er weer een update voor Huawei Petal Maps aan 2.7.301 (002) Uitgifte.

Net als de vorige update wil het bedrijf enkele algemene verbeteringen en bugfixes voor de app introduceren om een ​​betere gebruikerservaring te bieden. Er is echter geen nieuwe verandering opgemerkt in de nieuwe versie van Huawei Petal Maps.

Met de release van periodieke updates kunnen we aannemen dat het bedrijf een aantal problemen wil oplossen die uw telefoon kunnen beschadigen of de gebruikerservaring in gevaar kunnen brengen, of het kan zijn om de beveiliging van de gegevens die u hebt gedeeld tijdens het registreren in Petal Maps te vergroten.

We raden u aan deze update prioriteit te geven op uw Huawei-telefoon voor verdere oplossingen en stabiliteit. Je hoeft alleen maar te downloaden 54,3 m Van de gegevens om de nieuwe update voor bloemblaadjeskaarten te installeren. Je kunt het instellen via AppGallery of rechtstreeks via een externe bron.

  • Huawei Petal Maps-update 2.7.301 (002): APKMirror

Drie dingen die je zou moeten ervaren op Petal Maps:

Routerichtlijnen voor obstakelvrije navigatie:

Petal Maps biedt routebegeleiding om gebruikers te helpen lastige routes te vinden, zodat u tijdens het reizen overal kunt gaan waar u maar wilt. Het voorkomt dat u tijdens het haasten rijdt. Deze functie is bedoeld om verschillende wegscenario’s te identificeren, zoals aankomende bochten.

Ontgrendel de badge door reviews en rapporten bij te dragen:

Huawei Petal Maps-gebruikers kunnen veranderen om badges te krijgen door in te loggen en bij te dragen. Het bedrijf biedt je een gelaagd lidmaatschapsplan waarmee je medailles, punten en op beloningen gebaseerde prestaties krijgt wanneer je lid wordt van de app.

READ  Hoe MSI Afterburner te downloaden

Je kunt een roadtrip plannen met aanbevelingen in de buurt:

Het is moeilijk om te beslissen waar te gaan of waar te stoppen tijdens een roadtrip, omdat Huawei Petal Maps u de NearBy-functie geeft om uw aanbeveling te doen, omdat het uw nabijgelegen hotel, restaurants en nog veel meer toont.

Written By
More from Eda Greene
NCAA 2022: download en print je March Madness Arch
Het NCAA-kampioenschap is dit jaar weer ‘normaal’, met een veld van 68...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *