I Expect You to Die 3: Cog in the Machine aangekondigd voor PC VR, Quest

Schell Games aangekondigd Ik verwacht dat je sterft 3: radertje in de machinehet derde deel in de reeks pc-vr-puzzelgames (stoom) en Quest-platforms. Het wordt gelanceerd in 2023.

Ik verwacht dat je sterft “De franchise, gelanceerd in 2016, is verder gegroeid dan we hadden verwacht dankzij de passie en het harde werk van de ontwikkelingsteams en geweldige fans”, zei Jesse Schell, CEO van Schell Games, in een persbericht. “We zijn de gemeenschap van geheim agenten erg dankbaar die de serie door de jaren heen hebben ondersteund, en we zijn verheugd om topgeheime missies vrij te geven waar iedereen van kan genieten.”

Schell Games vice-president engineering en Ik verwacht dat je sterft 3: radertje in de machine Projectmanager Matt Mahon voegde toe: “We hebben een aantal unieke en opwindende locaties in de omgeving Ik verwacht dat je sterft 3En we kunnen niet wachten om te zien hoe spelers op creatieve wijze puzzels oplossen in een race om Dr. Zur te verslaan in zijn eigen spel. Nieuwe spelers in de serie kunnen er meteen in springen en zich amuseren, en terugkerende fans zullen enkele leuke knipoogjes naar eerdere games waarderen.”

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

op

Net toen je dacht dat je eruit was, halen we je er weer in, agent!

Je vaardigheden en overlevingspercentage maken je tot een van onze meest capabele agenten, en je bent net op tijd weer opgedoken. Zorraxis, onze aartsvijand, heeft iets nieuws in petto en we vrezen ernstige gevolgen als we zijn duivelse plannen niet stoppen. We rekenen op jou om een ​​moersleutel te gooien in wat voor kwaad dan ook op de loer ligt. In dit virtual reality-puzzelspel moet je het bureau en de wereld zoals wij die kennen beschermen, zonder je verstand… of je leven te verliezen!

Belangrijkste kenmerken

  • Een race om Dr. Zor te verslaan – Je missies vinden plaats in enkele van de gevaarlijkste gebieden tot nu toe, en voor elke missie zijn de meest geavanceerde geheimagentvaardigheden vereist. Deze snelle missies laten je ademloos achter.
  • Maak kennis met het briljante meesterbrein – Een nieuwe schurk zal zelfs de meest ervaren agenten op de proef stellen, en het is aan jou om lang genoeg te overleven om deze nieuwe dreiging te verslaan.
  • Ga undercover in stijl – Pronk met je stijl (uiteraard vermomd) met een fantastische reeks door bureaus goedgekeurde outfits. Wees slim en kies je hoed en handschoenen voordat je aan je uiterst geheime missies begint.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Trailer advertentie

READ  Doom Eternal heeft een aantal nieuwe masterniveaus, met dank aan deze modder
Written By
More from Max Mcgee
Amazon New World stelt voor om XP in-game-boosts te verkopen, en het internet explodeert
De Nieuwe Wereld van Amazon ondergaat momenteel enkele alfatests en de voorgestelde...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *