Iemand verstopt zich in een STALKER 2-aanhanger in de motor

We hebben nog niet veel informatie gekregen over de aankomende FPS-game STALKER 2 – sinds 2018, toen het vervolg op het woord voor het eerst de ronde deed, hebben we de minste glimp opgevangen van de nieuwste GSC Game World-release in de STALKER-franchise. De meest recente was een korte trailer in de motor, en de ontwikkelaar gaf een beetje context voor wat we in die beelden zagen.

De teaser duurt minder dan een minuut, maar oude STALKER-fans zullen verschillende hoofdbestanddelen van de survivalgameserie herkennen. Er is de gespannen sfeer, de verwoestende setting en beklijvende gitaarmelodieën die allemaal helpen om dat rare gevoel en eenzaamheid van het gebied op te roepen. De ontwikkelaars legden uit dat de melodie die we horen Life Line is, een nummer van de Russische rockband Splean.

GSC zegt dat wat we in de clip zien, het begin is van de heropleving – het is een fenomeen dat opdook in de STALKER-wereld sinds het begin van de eerste game, een krachtige uitbarsting van energie die gemakkelijk alles kan doden dat vastzit in een ontgrendeling wanneer het gebeurt.

Hier is de clip, voor het geval je moet activeren:

De aanstaande heropleving is de reden waarom de nieuwe hoofdrolspeler van STALKER 2, Skif, zich haast om een ​​schuilplaats te vinden. Hij racet op de verwoeste school aan de rand van Pripyat, waar de mensen die in de kerncentrale van Tsjernobyl hadden gewerkt, woonden en werkten vóór de ramp van de kernsmelting.

GSC geeft ons ook een vage hint over de trailer: “Alles bij elkaar genomen, is het gemakkelijk om niet op te merken dat iemand zich in de schaduw verstopt”, schreef de studio in Laatste update op Xbox.com. ‘Het klinkt echter bekend …’

READ  De volgende Battlefield-game zal een 'nog nooit eerder vertoonde' schaal hebben

Nadat we 54 seconden aan beeldmateriaal meerdere keren hadden gewist, konden we deze man die zich blijkbaar in de schaduw van de enge trailerscène verstopte, niet vinden. De tip geeft echter aan dat het iemand was die we in een van de vorige titels van STALKER hebben ontmoet.

Er is nog geen bevestigde releasedatum voor STALKER 2, maar we hopen het dit jaar te zien. GSC Game World zegt dat het beschikbaar zal zijn op Xbox Game Pass “op de eerste dag” wanneer het wordt gelanceerd.

Written By
More from Max Mcgee

Humble Choice begint vroeg met het onthullen van pakketten, maart 2021 heeft veel trilogie-offs

Er was eens (en ik bedoel vorige maand), de maandelijkse Humble Choice-pakketten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *