iFixit deelt de eerste AirPods Max-demontage

iFixit deelt traditioneel een demontage van elk nieuw Apple-product, en dit keer was dat niet anders AirPods Max. Hoewel dit meer een eerste blik is op de binnenkant van de koptelefoon, zei iFixit dat de AirPods Max niet zo gemakkelijk uit elkaar te halen is als andere over-ear koptelefoons.

Zoals we al weten, wordt AirPods Max geleverd met twee dynamische drivers van 40 mm, twee magnetische oorkussens, acht microfoons voor ruisonderdrukking en twee H1-chips aan de binnenkant – één voor elke kant van de hoofdtelefoon.

Een röntgenfoto van de AirPods Max onthulde dat de over-ear-koptelefoon van Apple twee batterijcellen heeft, maar beide in één oorschelp. iFixit merkte op dat er enkele soldeerverbindingen en draden in de buurt van de batterijen zijn, maar ze hebben nog steeds geen connectoren gevonden om de batterijen gemakkelijk te vervangen.

Hoewel de luidsprekerunits beschermd lijken te zijn met schroeven, zijn er onderdelen van AirPods Max die lijm bevatten. iFixit moest de koptelefoon verwarmen om ze volledig uit elkaar te halen. “Deze hoofdtelefoons zijn niet zo gemakkelijk uit elkaar te halen als ze laten horen (of zoals je zou verwachten van andere hoofdtelefoons)”, zegt het bedrijf.

U kunt hieronder de afbeeldingen zien met de interne componenten van de AirPods Max, zoals de Bluetooth-chip, audioversterker, versnellingsmeter en meer. iFixit zegt dat het de komende dagen een diepere demontage van de AirPods Max zal delen.

Maak je geen zorgen, we komen terug om je later de volledige analyse en analyse van de demontage te geven. Voorlopig laten we deze hier gewoon achter.

READ  LG CX OLED vs. Samsung Q90T QLED: is OLED of QLED koning?
Written By
More from Lesley Curry

Hier is de checklist voor het instellen van Windows 10

Als je eindelijk de software van je pc hebt geüpgraded of een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *