Ik ben geabonneerd maar kan de artikelen niet lezen

ikAls je problemen hebt met het lezen van een artikel over een gedownloade versie van de Digital Edition-app, probeer dan het volgende:

  • Controleer of u bent aangemeld. U kunt inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord of met het TS-nummer en de postcode als u zich abonneert op Afdrukken. Uw TS-nummer is te vinden onder “RekenkundigOp de Telegraph-website of op uw printbonnen. Als dat het probleem niet oplost, vindt u hier onze handige gids voor inloggen.
  • Kijk wat er bij uw abonnement is inbegrepen. De Digital Edition-app maakt deel uit van het All Digital Access en Print Complete-abonnement.
  • Controleer of de versie die u probeert te lezen, volledig is gedownload. Als het nog steeds aan het downloaden is, zie je een voortgangsbalk boven aan je scherm bewegen.

Als je na het bovenstaande nog steeds problemen hebt, probeer dan de gedownloade versie te verwijderen door naar de startpagina van de app te gaan en op ‘Archief’ te klikken. Klik vervolgens op “Wijzigen” en selecteer de gedownloade versie die u wilt verwijderen en klik op “1 download verwijderen”. Eenmaal verwijderd, klik op “Return” naar de hoofdpagina en download de versie opnieuw.

Als u na het bovenstaande nog steeds problemen ondervindt, raden we u aan de Digital Edition-app te verwijderen en opnieuw te downloaden. Hieronder vindt u instructies voor het verwijderen en opnieuw downloaden van de applicatie:

  • Als je een iPhone of iPad gebruikt, lees dan de instructies Hier.
  • Als u een Android-apparaat gebruikt, raadpleeg dan de instructies Hier.
  • Als je een Kindle Fire gebruikt, lees dan de instructies Hier.
READ  Online mobiele gamemarkt 2020 Opkomende trends, vraag, groei

Als je na het verwijderen en opnieuw downloaden van de app nog steeds problemen ondervindt, stuur ons dan een bericht via het online contactformulier. Een lid van ons behulpzame team neemt binnenkort contact met u op.

Written By
More from Eda Greene

Hoe de update van PUBG Mobile seizoen 16 te downloaden

Afbeelding via PUBG Corporation PUBG Mobile Seizoen 16 is klaar om te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *