Ik hoop dat walvissen over de hele buurt verspreid zijn

Foto: Cultuur 19

In plaats van een ontspannen duik in het zand organiseren Cultuur19, DOCK Utrecht en Brede School het Zand dit jaar een speciale kaartactie voor buurtbewoners onder de titel Wish Whales. De procedure is erop gericht om in deze moeilijke tijden bewoners dichter bij elkaar te brengen en samen iets moois te maken.

Op donderdag 21 januari vielen Wish Whales op de mat van alle bewoners van Het Zand. Met een van de kaartjes wens je je buurman of de hele buurt iets leuks toe. Met de andere kaart maak je je eigen 3D artwork. Alle begeerde artistieke walvissen worden verzameld in een grote viscollectie op de Brede Het Zand School, waar ze worden tentoongesteld. Op 30 januari van 11.00 tot 13.00 uur of 31 januari van 15.00 tot 17.00 uur kunnen bewoners hun kunstwerk inleveren bij de Dive In balie.
Je kunt zelf een 3D wenswalvis maken door de vormen uit het karton te drukken, te decoreren en vervolgens samen te bewegen. Wie op zoek is naar inspiratie, kan naar http://bit.ly/wenswalvis gaan om de video How to Make a Security? Te bekijken. Er is ook een lesblad waarin wordt uitgelegd hoe je walvissen prachtig kunt ophangen in een zelfgemaakte mobiele telefoon. De lesbrief is te downloaden vanaf http://bit.ly/wenswalvislesbrief.
Woont u buiten Het Zand en heeft u geen kaartenset ontvangen, dan kunt u Walvissen downloaden van http://bit.ly/wenswalviskaart en deze zelf uitprinten. Of koop een papieren versie van Speeltuin Voorn, geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
De Duik in het Zand Wish Whales is een initiatief van Cultuur19, DOCK Utrecht en Brede School Het Zand. Meer informatie op www.cultuur19.nl, www.dock.nl/utrecht en www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand.

READ  Nieuwe 'Plague Inc.' update: bestrijd het virus in plaats van het te verspreiden

More from Madison Garrett

Zion Williamson schrijft NBA-geschiedenis in zijn eerste 50 carrièredames

Zion Williamson verhoogde zijn competitietotaal van 5 wedstrijden vóór de leeftijd van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *