Ik hoop dat walvissen over de hele buurt verspreid zijn

LEIDSCHE RIJN – In plaats van een ontspannen duik in het zand organiseren Cultuur19, DOCK Utrecht en Brede School dit jaar speciale Wish Whales kaarthouders, voor en door de lokale bevolking. De procedure is erop gericht om in deze moeilijke tijden bewoners dichter bij elkaar te brengen en samen iets moois te maken.

Donderdag vielen Wish Whales op het tapijt van alle bewoners van Het Zand. Met een van de kaartjes wens je je buurman of de hele buurt iets leuks toe. Met de andere kaart kun je je eigen artistieke 3D-walvis maken. Alle begeerde artistieke walvissen worden verzameld in een grote viscollectie op de Brede Het Zand School, waar ze worden tentoongesteld. Op 30 januari van 11.00 tot 13.00 uur of 31 januari van 15.00 tot 17.00 uur kunnen bewoners hun kunstwerk inleveren bij de Dive In balie.

Versieren

Je kunt zelf een 3D wenswalvis maken door de vormen uit het karton te drukken, te decoreren en vervolgens samen te bewegen. Wie op zoek is naar inspiratie, kan naar http://bit.ly/wenswalvis gaan om de video How to Make a Security? Te bekijken. Er is ook een lesplan ontwikkeld dat laat zien hoe je walvissen mooi kunt ophangen in een zelfgemaakte telefoon. De lesbrief is te downloaden vanaf http://bit.ly/wenswalvislesbrief.

Downloadbaar

Woont u buiten Het Zand en heeft u geen kaartenset ontvangen, dan kunt u Walvissen downloaden van http://bit.ly/wenswalviskaart en deze zelf uitprinten. Of koop een papieren versie van Speeltuin Voorn, geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

READ  Pieten gluren in Markelo - Maarkelsnieuws.nl

De Duik in het Zand Wish Whales is een initiatief van Cultuur19, DOCK Utrecht en Brede School Het Zand.

Meer informatie op www.cultuur19.nl, www.dock.nl/utrecht en www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand.

Links:

Drukkaart: http://bit.ly/wenswalviskaart

educatieve video: http://bit.ly/wenswalvis

Les toespraak: http://bit.ly/wenswalvislesbrief

More from Madison Garrett

UCLA stelt mannen hoepelspel een tweede keer uit

Het laatste nieuws over de effecten van de uitbraak van het coronavirus...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *