Ikumi Nakamura, die bekend werd met Ghostwire Tokyo, herinnert zich haar moeilijke begin bij Capcom

Ikumi Nakamura richt haar eigen onafhankelijke studio op en een nieuw profiel brengt haar carrière in kaart en beschrijft de hoogte- en dieptepunten die tot dit opwindende nieuwe hoofdstuk hebben geleid.

in een Nieuw profiel in Game InformerNakamura heeft haar geschiedenis van game-ontwikkeling gedeeld, te beginnen met haar eerste baan bij Capcom’s Clover, een geliefde onderafdeling die bekend staat om zijn werk aan Okami en Viewtiful Joe.

Bij Clover ontmoette Nakamura toekomstige collega’s, Hideki Kamiya en Shinji Mikami. Nakamura zei dat haar tijd bij Clover en Capcom moeilijk was.

Ze zegt dat Capcom Clover beschouwt als “slechts een excentrieke groep” en een “volledig aparte entiteit”. Nakamura citeerde Okami’s Wii-poort en liet de naam Clover en zijn ontwikkelaars achter in de aftiteling, iets wat volgens Capcom te wijten is aan een rechtenkwestie.

‘Ik weet zeker dat er iets aan de hand is – politiek,’ zei Nakamura. Bovendien werd Capcom beschreven als “old school” met managers die tegen werknemers schreeuwden en tegen kantoormeubilair schopten. Gedrag waarvan u zegt dat het niet is toegestaan ​​op moderne werkplekken.

Nakamura werkte vervolgens voor Platinum aan games als Bayonetta en Canceled Scalebound voordat hij bij Mikami bij Tango Gameworks kwam werken. Ze was Creative Director van de aankomende titel Ghostwire: Tokyo.

Het volledige profiel onthult hoe diep Nakamura’s liefde voor horror is, een passie die ze deelt met haar vader. Hoewel het werken met Mikami aan een horrorgame een verlengstuk is van die passie, onthulde ze ook dat de Resident Evil-regisseur nieuwe games wilde maken en niet hetzelfde wilde blijven doen, “maar de mensen in de wereld wilden dat hij ze zou maken – ze verwachtten hem om survival horror te creëren.”

READ  Huishoudelijke helpers in Hong Kong: waar honderdduizenden vrouwen bij hun baas moeten wonen

Nakamura werkt momenteel als consultant tijdens het opzetten van haar nieuwe studio. Het volledige profiel is het lezen waard in Game Informer, terwijl Ghostwire: Tokyo is uitgesteld tot 2022.

Matt TM Kim is de IGN-nieuwsredacteur. Je kunt het bereiken Tweet insluiten.

Written By
More from Aubrey Mason
Shilpa Shetty inspireert me enorm, zegt Dil Toh Happy Hai Ji-acteur Donal Bisht in exclusieve chat
Model-gedraaide actrice Donal Bisht staat bekend om het uitbeelden van de rol...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *