In Breach krijgt een grote update en draagbare versie

in de bres

afbeelding: in de bres

in de bres Het is een van de beste turn-based tactiekspellen aller tijden, dus ik had het absolute genoegen om het eerder vandaag te horen. Staat op het punt te updaten met allerlei nieuwe dingen.

Nu Netflix steeds dichter bij de release van een mobiele versie van de game komt – een zegen voor gebruikers van het openbaar vervoer overal – elke versie in de bresOngeacht het platform, het zal worden bijgewerkt naar de geavanceerde versie.

Het nieuws werd vreemd aangekondigdgeformuleerd Tweet van de ontwikkelaarssubgroep games:

Daarom wordt de mobiele versie op 19 juli vrijgegeven voor iedereen met een Netflix-abonnement en bevat deze alle versies van geavanceerde editie Inhoud al inbegrepen. En op dezelfde dag geavanceerde editie Het wordt uitgebracht als een update voor alle anderen platforms, zodat iedereen hetzelfde spel speelt.

Afbeelding voor het artikel genaamd Oh Yeah, Into The Breach Is Back, Baby

afbeelding: in de bres

What’s actually included in this update? Loads of stuff (see above). There are 40 new weapons, five new mech squads, new bosses, new enemies, new music, new pilots, new mission objectives and an “Unfair” difficulty mode, which sounds downright ominous. Oh, and the mobile version is getting an interface tweak so that it works better on smaller touchscreens. Here’s a trailer for the Advanced Edition:

Into the Breach: Advance Edition Update Trailer!

If you’ve never played it, here’s Riley’s Geweldig Spelrecensie van 2018:

Into the Breach vereist dat je nadenkt over de gevolgen van je acties, niet slechts één beurt of ronde, maar over het hele spel. Het stelt je in staat om de toekomst te zien, wetende wat elke vijand zal doen. Dankzij het vluchtige energienet kun je het verleden zien en onthouden wat je hebt gedaan. Maar het heden – mijn heden, mijn denkwijze, in plaats van de staat van het spel – is altijd mysterieus en onvoorspelbaar gebleven. Niet weten wat je gaat doen, maakt deel uit van het plezier en verhoogt de kansen van een strategiespel. Maar ik wist ook niet wat ik zou doen om het te verknoeien, welke fouten ik zou maken en welke consequenties ik zou goedkeuren. Je kunt zetten ongedaan maken voordat je een actie uitvoert, en één keer per ronde kun je een hele beurt resetten. Die keuzes klinken als het vermogen van een machine om je menselijke natuur over te nemen, maar ze hebben de herinnering aan mijn fouten niet volledig gewist.

Het is een spel erg Comfortabel in de lijst “Best of 2018”:

Puzzelspel met tactische turn-based decoraties, in de bres Het heeft de meest pijnlijke “end play”-knop in alle videogames. Het is wonderbaarlijk hoe ze beide genres tot hun kern weet samen te vatten, met verhalen en bonussen die eindeloze herhalingen aanmoedigen.

READ  De populaire Star Wars-game is tijdelijk gratis
More from Madison Garrett
Slimme big bags HZPC meet de temperatuur van pootaardappelen
Met de pilot ‘Smart bigbags’ gebruikt HZPC het internet of things om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *