Indie-ontwikkelaar geeft gratis downloadcodes weg voor de nieuwste Wii U-game

Indie-ontwikkelaar geeft gratis downloadcodes weg voor de nieuwste Wii U-game
Foto: Ultradolfijnrevolutie

Bijwerken #3 [Sat 1st Apr, 2023 00:00 BST]: De laatste batch tokens is nu beschikbaar!

Nogmaals, dankzij TaraBates om ons op de hoogte te houden met de tweets van de ontwikkelaar.


Bijwerken #2 [Thu 30th Mar, 2023 10:30 BST]: De tweede reeks iconen is nu beschikbaar!


updaten: Nou, het lijkt erop dat we de poorten hebben geopend! Ultra Dolphin Revolution heeft bevestigd dat ze momenteel geen codes meer hebben, maar vrees niet, de ontwikkelaar zal proberen meer te krijgen om je geweldige Wii U-fans te bieden. (Met dank aan Sunsy voor de tip!)

Zorg er ook voor dat je dat bent Bekijk de trailer van Captain U Als je geïnteresseerd bent in het spel (bedankt voor het delen, TaraBates).


Origineel artikel: Ultra Dolphin Revolution, een indie-ontwikkelaar die een aantal games heeft gemaakt die momenteel exclusief zijn voor de Wii U eShop, geeft 128 downloadbare codes weg van zijn nieuwste Wii U-titel, Captain U.

Hoewel de Wii U eerder deze week zijn deuren sloot, kun je nog steeds codes inwisselen voor zelfs de download 3 april, rond 9.30 uur PST. Als gevolg hiervan besloot Ultra Dolphin Revolution om hun werk met de wereld te delen en verspreidde codes voor Captain U op Twitter voor zowel Europa als Noord-Amerika.

Noord-Amerikaanse symbolen Begin hier voor vijf tweetsEuropese codes volgen In de volgende vijf tweets. Sommige codes in de tweets zijn mogelijk al ingewisseld, dus als je geïnteresseerd bent om er een te krijgen, blijf het proberen!

Het is een ongelooflijk gebaar en weer een show van de community – zowel fans als ontwikkelaars – die samenkomen om de Wii U en 3DS te vieren en de titels en herinneringen te delen die deze platforms uniek maken.

Ultra Dolphin Revolution heeft tien games in de Wii U eShop, waarvan sommige geüpgradede versies zijn van hun vorige releases. Veel van de titels zijn zowel qua gameplay als qua visuele stijl geïnspireerd op de klassieke NES-platforms. (Noot van de redactie: we hebben de Ultra Dolphin Revolutions-spellen in de Wii U eShop verkeerd berekend en hebben dit artikel sindsdien bijgewerkt)

Naast het weggeven van pictogrammen aan zijn game, heeft Ultra Dolphin Revolution ook opdracht gegeven voor een geweldig kunstwerk om zijn titels op Wii U te vieren. Het stuk is getekend door de artiest en illustrator van het spel Saffier Wong Het is niets minder dan mooi.

Heb je Captain U gespeeld? Ga je de Wii U eShop missen nu deze voor altijd is verdwenen? Laat het ons weten in de reacties.

READ  Het is het einde van de lijn voor jaarlijkse Windows 10-updates, zegt Microsoft - Ars Technica

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *