Infinite opent pre-registratie voor pc en mobiel

|

XD Entertainment heeft aangekondigd dat ze zijn begonnen met de pre-registratie voor hun aankomende game Zaklamp: Oneindig Zowel op pc als mobiel. Het team zal binnenkort over een paar weken een gesloten bèta uitbrengen, die jou en anderen de kans geeft om deel te nemen aan een ARPG-gevecht dat zich afspeelt in de wereld van Torchlight. Als je hem wilt fotograferen, kun je je aanmelden via game site. In de tussentijd hebben we hieronder meer informatie over dit onderwerp en een trailer met de bètaversie.

Krediet: XD Entertainment

Het ontwikkelteam dat eraan werkt Zaklamp: Oneindig Samengesteld uit ARPG-veteranen, inclusief ontwikkelaars wiens cv bevat: DiabloEn de Zaklamp En de Weg in ballingschap. Met deze brede ervaring in de hand heeft het team geliefde mechanica van op buit gebaseerde ARPG’s gecombineerd met de nadruk op spannende gevechten, ontwikkeling en voortgang van helden, strategische inhoud en de belangrijkste funfactor. Multiplayer wordt een integraal onderdeel van Zaklamp: Oneindig Ervaring met het in-game item trading systeem en multiplayer gameplay. Als zodanig zal de game cross-play bieden op alle apparaten, zodat spelers van de game kunnen genieten met vrienden, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dit staat naast een contentplan na de lancering dat regelmatig nieuwe content zal bevatten met het seizoenssysteem om meer voortgangsvrijheid en veel nieuwe content mogelijk te maken.

  • Vloeibare, intense gevechten: Goblin Camp, Dwarven Main, Church Plaza? Ervaar hoe dan ook de opwindende locatie van oorverdovende explosies, karakterverwoestende sprongen en hordes op monsters in enkele van de meest vloeiende, meest strijdlustige fakkels tot nu toe.
  • Van nul tot held: Elke speelbare held heeft eindeloze mogelijkheden, speel de helden op jouw manier door hun attributen te verbeteren door een personage te bouwen dat je bestuurt. Combineer je buit, vaardigheden, talenten en attributen om legendarische bazen uit te schakelen.
  • Ontgrendel karakterprogressie: Geniet van de vrijheid om je held precies zo te bouwen als jij wilt door vaardigheden, talenten, attributen, uitrustingstitels en legendarische uitrustingen te combineren.
  • Plunderen!: Oneindige buit, oneindig uithoudingsvermogen en geen cooldown voor vaardigheden betekenen maar één ding: meer actie en meer buit.
  • zoek naar handel Heb je geweldige apparatuur, maar is dat gewoon niets voor jou? Ruil het op de gamingmarkt en kies misschien iets meer van je.
  • seizoen van verandering – Seizoenen met content na de lancering met regelmatig nieuwe content, helden en meer.
  • Via spelen: Speel op pc, iOS en Android.

Geplaatst in: games, mobiele games | Tagged: Zaklamp: Oneindig, XD Entertainment

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  Releaseperiode voor PS5 en Xbox Series X onthuld | S en pc door CEO van CI Games
Written By
More from Max Mcgee
No Man’s Sky: Origins “verwijst naar een nieuw begin” voor het spel
Vorige week kreeg No Man’s Sky een enorme nieuwe update “die de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *